HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα των μαθητών του Γυμνασίου Καλαβρύτων

Σήμερα, 21 Δεκεμβρίου του 2012, κυκλοφόρησε το καινούργιο τεύχος της εφημερίδας μας «Τα Καλάβρυτα σήμερα» , ανανεωμένο, πολυσέλιδο και...


Σήμερα, 21 Δεκεμβρίου του 2012, κυκλοφόρησε το καινούργιο τεύχος της εφημερίδας μας «Τα Καλάβρυτα σήμερα», ανανεωμένο, πολυσέλιδο και κυρίως έγχρωμο. Κεντρικό θέμα είναι η επικείμενη βράβευση του εκπαιδευτικού Χρίστου Φωτεινόπουλου από την Ακαδημία Αθηνών. Η έκδοση της εφημερίδας γίνεται στα πλαίσια υλοποίησης πολιτιστικού προγράμματος από τους μαθητές του Γυμνασίου μας. 
Η εφημερίδα  περιλαμβάνει συνεντεύξεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, συνταγές, νέα του σχολείου και της περιοχής μας, έθιμα απ’ όλο τον κόσμο καθώς και άρθρα για σύγχρονα θέματα που απασχολούν όλους, όπως είναι π.χ. η χρήση του κινητού τηλεφώνου και οι συνέπειές της. (η εφημερίδα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου http://blogs.sch.gr/gym-kala/.)
Επίσης, το σχολείο μας, στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης και φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιεί κατά το τρέχον σχολικό έτος, ανέλαβε για άλλη μια χρονιά τη διάθεση αστεριών του οργανισμού “make a wish”, που υλοποιεί τις επιθυμίες παιδιών προσβεβλημένων από ανίατες ασθένειες.
Τέλος, το Γυμνάσιο σε συνεργασία με το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων και το ΕΠΑΛ συγκέντρωσαν τρόφιμα για το σύλλογο «το χαμόγελο του παιδιού», θέλοντας να συμβάλλουν στο σημαντικό έργο που επιτελείται εκεί εδώ και δεκαεπτά χρόνια, για να μη σβήσει ποτέ κανένα παιδικό χαμόγελο……

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.