HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS δίνει Βήμα στη Νεολαία μας

Μέσα από την συναναστροφή μας με τη νεολαία μας ένα είναι αυτό που αποκομίσαμε, το γεγονός ότι Αυτά τα Παιδιά αξίζουν πολλά, είναι δημιο...

Μέσα από την συναναστροφή μας με τη νεολαία μας ένα είναι αυτό που αποκομίσαμε, το γεγονός ότι Αυτά τα Παιδιά αξίζουν πολλά, είναι δημιουργικά, έχουν φρέσκες ιδέες, διαθέτουν ταλέντα και μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS αποφάσισε να δώσει μόνιμο βήμα σε όλη τη νεολαία των Καλαβρύτων δημιουργώντας μια νέα στήλη "το Blog της Νεολαίας" μέσα από την οποία θα μπορούν ελεύθερα να αναπτύξουν θέσεις, προτάσεις, ιδέες, απόψεις.Θα μπορούν να παρουσιάζουν έργα τους, μελέτες τους, να δημιουργούν εκδηλώσεις, να κάνουν παρεμβάσεις, να δίνουν ιδέες και να μας... μαθαίνουν "νέους δρόμους".

Στη νέα στήλη θα μπορούν να γραφούν όλοι οι νέοι ατομικά η και συλλογικά, εκπροσωπώντας το εαυτό τους η κάποιο φορέα η σύλλογο (αθλητικό, μαθητικό)

Οφείλουμε να ενθαρρύνουμε τα όνειρα τους για να γίνουν καλύτερα τα δικά μας.
Σας περιμένουμε στέλνοντας τα κείμενα σας στο mail: kalabrytanews@gmail.com με την ένδειξη για "το Blog της Νεολαίας". 

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.