HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκδήλωση στα Καλάβρυτα «Για μια καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά στην οικογένεια και το σχολείο».

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι της 9ης περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης και της 6ης περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Αχαΐας, οι εκπαιδευτικο...



Οι Σχολικοί Σύμβουλοι της 9ης περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης και της 6ης περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Αχαΐας, οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων και ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων του Δημ. Σχολείου Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε Αχαΐας, σας προσκαλούν την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 18:30 στο Ξενοδοχείο «ΧΕΛΜΟΣ» στην εκδήλωση - συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί με θέμα: «Για μια καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά στην οικογένεια και το σχολείο».

Όπως γνωρίζετε η επικοινωνία είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που επηρεάζει την σχέση που θα αναπτύξουμε με το παιδί μας, αλλά και τον βαθμό στον οποίο το παιδί θα νιώσει ότι είναι αγαπητό, σημαντικό και άξιο σεβασμού από τους γονείς του. Είναι σίγουρο ότι όλοι οι γονείς θέλουν να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους, συχνά όμως στις απαιτήσεις και τους ρυθμούς της καθημερινής ζωής αναρωτιούνται αν τελικά το καταφέρνουν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης- συζήτησης θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μέσα από παραδείγματα καλές πρακτικές με τις οποίες μπορούμε να επιτύχουμε την «καλή» επικοινωνία με τα παιδιά μέσα στην οικογένεια και το σχολείο, καθώς και να υποβάλλετε ερωτήματα και απορίες που πιθανόν σας απασχολούν σε σχέση με τα παραπάνω θέματα.

Η παρουσία σας θα δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθεί μια δημιουργική συζήτηση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Ο ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ



Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.