HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απαντάμε στα Προσβλητικά σχόλια φιλόζωων στους Καλαβρυτινούς και στην ιστοσελίδα μας

Έτσι ζουν τα ζώα στα Καλάβρυτα  Επίθεση και μάλιστα με... πολλούς χαρακτηρισμούς δέχθηκαν οι κάτοικοι των Καλαβρύτων αλλά και η ιστοσ...

Έτσι ζουν τα ζώα στα Καλάβρυτα 

Επίθεση και μάλιστα με... πολλούς χαρακτηρισμούς δέχθηκαν οι κάτοικοι των Καλαβρύτων αλλά και η ιστοσελίδα μας από ορισμένες φιλόζωες σχετικά με την προβολή σε κανάλι του youtube που δείχνει ένα σκυλάκι στα Καλάβρυτα; αποστεωμένο και ανήμπορο. Σύμφωνα λοιπόν με την "καταγγελία" τους άφησαν το σκυλάκι σε κάποιον στα Καλάβρυτα αλλά...ως δια μαγείας το σκυλάκι εξαφανίστηκε, αφήνοντας υπαινιγμούς ότι η εξαφάνιση δε ήταν τυχαία......

Οι καταγγελίες αυτές δημοσιεύονται σε διάφορα φιλοζωικά site αλλά και στο thebest.gr της Πάτρας με την υπογραφή της συντάκτριας κ. Μαριλή Δελλέρμα η οποία χαρακτηριστικά αναφέρει (χωρίς να έρθει σε επαφή μαζί για να επιβεβαιώσει η όχι τις πληροφορίες της) ότι: "Οι φιλόζωες κοπέλες επικοινώνησαν με το δήμο, τοπικούς κτηνιάτρους ακόμα και με την σελίδα «καλαβρυτα-news» προσπαθώντας να ενημερωθούν για την τύχη του ζώου, άλλα «άνοιξε η γη και το κατάπιε».
Μάλιστα η προσπάθειά τους να το εντοπίσουν ενόχλησε κάποιους που όπως εξηγούν τις έβρισαν. Η πιθανότητες πλέον δεν είναι με το μέρος του ζώου αφού εικάζεται ότι επειδή η εικόνα του χάλασε την αισθητική και την ηρεμία κάποιον φρόντισαν μάλλον να δώσου λύσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Βλέπεις η λύση στον πεσμένο τουρισμό μας είναι να εξαφανίζουμε τα αδέσποτα κι όχι να τους δείξουμε λίγη ανθρωπιά.
Σύμφωνα με τον νομό 4039/2012 τα ζώα αυτά που τόσο απλόχερα μας χαρίζουν την αγάπη τους έχουν δικαιώματα… κάτι που κάποιοι θα πρέπει κάποια στιγμή να το «χωνέψουν»."
Το δε...dede.gr της Πάτρας προχωράει ακόμα περισσότερο με τον τίλο: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ -  Σκότωσαν υποσιτισμένο σκύλο; γράφοντας ότι: "Οι φιλόζωοι των Καλαβρύτων καταγγέλλουν πως χάθηκε περιέργως ένα υποσιτισμένο σκυλάκι που είχε εντοπιστεί στην πλατεία."

Μερικές απαντήσεις:

1. Οι κάτοικοι της επαρχίας αγαπούν και ζούν αρμονικά με τα ζώα και τη φύση. Αυτό είναι κανόνας με τις ελάχιστες καταδικαστέες εξαιρέσεις. Το να στοχοποιούμε μια ολόκληρη τοπική κοινωνία με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς είναι προκλητικό και μάλιστα από έγκυρα portal που αναδημοσιεύουν καταγγελίες οι οποίες θίγουν μια ολόκληρη κοινότητα.  

2. Στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS δεν έφτασε ΠΟΤΕ καταγγελία επώνυμη μέσω mail, παρα μόνον στην σελίδα μας στο fb σε μορφή σχολίων. Παρά ταύτα απαντήσαμε διευκρινίζοντας οτι δεν γνωρίζουμε το θέμα παραπέμποντας τους στο Δήμο και τις υπηρεσίες του. Το μόνον, αν θέλετε σχόλιο που ίσως πυροδότησε τις κυρίες ήταν σχόλιό μας έπειτα από βομβαρδισμό σχολίων οτι "πολύ καλά κάνουν αλλά μακάρι την ίδια ευαισθησία να τη επεδείκνυαν και σε άλλα θέματα μας όπως οι εκκλήσεις μας για το γηροκομείο." ....η απάντηση; Δείτε μερικές:



3. Σας καλούμε όλους εσάς που ελαφρά τη καρδία μας κατηγορείτε, να ζήσετε λίγο με τα δικά μας ζώα που δεν αποτελούν αξεσουάρ στη ζωή μας αλλά μέρος της ζωής μας.




Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.