HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Χαρίλαος Ερμείδης δίνει... "μαθήματα" στον Ηλία Μαμαλάκη! (video)

Ο γνωστός και αγαπητός μας Ηλίας Μαμαλάκης έχει έρθει στον τόπο μας αρκετές φορές, δηλώνει λάτρης του τοπίου, της ιστορίας αλλά και τ...

Ο γνωστός και αγαπητός μας Ηλίας Μαμαλάκης έχει έρθει στον τόπο μας αρκετές φορές, δηλώνει λάτρης του τοπίου, της ιστορίας αλλά και της...τοπικής κουζίνας. Ο ίδιος σε μια από τις επισκέψεις του δήλωσε:
Δεν είναι ένα απλό ταξίδι τα Καλάβρυτα. Είναι ένα πέρασμα μέσα από την ιστορία του τόπου, το καταπράσινο τοπίο και τις καθάριες γεύσεις της περιοχής. Ξεκίνησα από το Διακοφτό με τον οδοντωτό. Συγκλονίστηκα από το τοπίο και την ιστορία και φτάνοντας σκέφτηκα να γλυκαθώ με το τριανταφυλλένιο γλυκό της περιοχής.
Εκεί λοιπόν και στα πλαίσια της εκπομπής του επισκέφθηκε (2007) το γνωστό και ιστορικό Καλαβρυτινό ζαχαροπλαστείο του Ερμείδη, όπου ο Χαρίλαος παραδίδει μαθήματα με το παραδοσιακό Καλαβρυτινό γλυκό τη ΡΟΔΟΖΑΧΑΡΗ από το εργαστήρι της οικογένειας Ερμείδη, που παράγεται και συσκευάζεται ανελλιπώς από το 1926.



Δείτε το αποτέλεσμα (δείτε το video από το 3,50 και μετά)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.