HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις εκδηλώσεις μνήμης του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού

Την Κυριακή 27 Μαΐου ένα χορευτικό τμήμα του Παγκαλαβρυτινού, θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας, όπου θα...

Την Κυριακή 27 Μαΐου ένα χορευτικό τμήμα του Παγκαλαβρυτινού, θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας, όπου θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς από την Πελοπόννησο ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου θα καταθέσει στεφάνι, τιμώντας τους πεσόντες υπέρ της ελευθερίας της πατρίδας μας.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Την Κυριακή στο Σούλι στις 07:00 Θεία Λειτουργία στον Παλαιοχριστιανικό Ναό Αγίου Δονάτου και ακολούθως, 10:15 Δοξολογία στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας Αγίου Δονάτου, 10:45 Μετάβαση των επισήμων στο Αμφιθέατρο, χαιρετισμοί, ομιλίες, εκφώνηση πανηγυρικού και αναπαράσταση της ανατίναξης του Κουγκίου.11:35 Μετάβαση στον χώρο Βουλευτηρίου των Σουλιωτών, υποδοχή των επισήμων στο κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Σουλίου, επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο πεσόντων, κατάθεση στεφάνων – ενός λεπτού σιγή – εθνικός ύμνος, χαιρετισμός Δημάρχου Σουλίου, παραδοσιακοί εθνικοί χοροί.
Στις πηγές του Αχέροντα
Στη συνέχεια χορευτες και συνοδοι, πενηντα ατομα, θα έχουν την ευκαιρία να διανύσουν μια αξέχαστη «υγρή» διαδρομή στις Πηγές του Αχέροντα, να διασκεδάσουν και να επιστρέψουν στην Πάτρα αργά το βράδυ.








Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.