HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεχίζουν τις πολιτιστικές δράσεις τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού!

Μια ξεχωριστή λαϊκή ρεμπέτικη βραδιά διοργάνωσαν τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας την Τετάρτη 23 Μαΐου. Εκατοντάδες μέ...


Μια ξεχωριστή λαϊκή ρεμπέτικη βραδιά διοργάνωσαν τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας την Τετάρτη 23 Μαΐου. Εκατοντάδες μέλη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παλιό καλό λαϊκό τραγούδι με ζωντανή ορχήστρα, στις αίθουσες εκδηλώσεων του Συλλόγου (Παπαδιαμαντοπούλου 17α στην Πάτρα). Στόχος της εκδήλωσης ήταν τόσο η συσπείρωση όσο και η διασκέδαση των μελών του συλλόγου. Ο Γιάννης με το μπουζούκι του παρουσίασε ένα πλούσιο ρεμπέτικο πρόγραμμα, χωρίς να παραλείψει βέβαια και τα παραδοσιακά τραγούδια.
Ο Θανάσης στη ψησταριά προσέφερε εκατοντάδες σουβλάκια, το κρασί έρεε άφθονο και το κέφι παρέμεινε αμείωτο μέχρι τα μεσάνυχτα.
Ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πάτρας Αθανάσιος Φραντζής στο πλαίσιο ενός σύντομου χαιρετισμού, ευχαρίστησε όλους για τι συμμετοχή τους, ενώ δεσμεύτηκε πως θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες που δίνουν την ευκαιρία σε όλους να χαρούν και να αφήσουν για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας.


















Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.