HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νύχτα Εκλογών

του Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου* Είναι κοινός τόπος να κατηγορούμε το Κράτος ότι είναι αναποτελεσματικό , κινείται αργά και για όποια ...

του Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου*
Είναι κοινός τόπος να κατηγορούμε το Κράτος ότι είναι αναποτελεσματικό , κινείται αργά και για όποια άλλη κακοδαιμονία συνοδεύει την ζωή μας τις τελευταίες δεκαετίες. Αυτό που συνέβη όμως στις εκλογές ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Δεν γνωρίζω αν το φαινόμενο είναι πανελλαδικό η εμείς σαν Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που έχουμε την τύχη τις τρεις τελευταίες δεκαετίες να διοικείται ο κρατικός μηχανισμός από τους εξαίρετους οργανωτικούς οραματιστές της ελληνικής έκδοσης του σοσιαλισμού να ζήσουμε αυτές τις απερίγραπτης ανοργανωσιάς ασχετοσύνης και αδιαφορίας στιγμές. Προκηρύχτηκαν εκλογές, εγκρίθηκαν τα απαραίτητα κονδύλια και για πολλοστή φορά οι πολιτικοί προϊστάμενοι, στο πνεύμα του σοσιαλισμού ανέλαβαν να φροντίσουν για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και την ομαλή ροή των αποτελεσμάτων. Περιχαρείς ανακοίνωσαν και καινοτομίες που μας εισαγάγουν στον 21ο αιώνα, όπως ειδικά κινητά τηλέφωνα για την άμεση μετάδοση των αποτελεσμάτων και άλλα ωραία σύγχρονα και σύμφωνα με την τελευταία λέξη της επιστήμης.
Ωραίες κουβέντες που μας χόρτασαν όπως μας χόρταιναν τόσα χρόνια. Το αποτέλεσμα για τους γκρινιάρηδες και κυνικούς αναμενόμενο, για εμάς τους ρομαντικούς μια ακόμα οδυνηρή έκπληξη. Ένα μεγάλο τίποτα. Πραγματικά ένα τίποτα και μια ταλαιπωρία για τους εκατοντάδες υποψηφίους . Τέτοια επίδειξη ανοργανωσιάς και ανικανότητας ξεπερνάει κάθε όριο . Αυτό που ζήσαμε δεν μπορούσε να γίνει μόνο του . Πρέπει να προσπάθησαν πολύ για να πετύχουν τέτοιο αποτέλεσμα. Το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν θα ήταν να μην κάνουν απολύτως τίποτα. Τα πράγματα θα εξελίσσονταν καλύτερα.
Επειδή θα ξαναγίνουν εκλογές , όποτε γίνουν , προτείνουμε αφού αλληλοσυγχαρούν ο ένας τον άλλο για την μεγάλη επιτυχία τους όπως κάνουν συνήθως , να κανονίσουν στις επόμενες εκλογές να πάνε εκδρομή τουλάχιστον να περάσουν καλά και να μην αναγκάζονται να τρέχουν μέσα στην άγρια νύχτα, μετά από αλλεπάλληλα τηλέφωνα , για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Έτσι και αλλιώς τέτοια πράγματα ξεπερνάνε τις δυνατότητές τους.


Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος
Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας 





Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.