HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ποιοί δεν θέλουν

του Σπύρου Θεοχάρη   Δεν θέλουν όσοι, μέσα και έξω «  κέρδισαν »  από την λογική ότι η ανάπτυξη στην χώρα είναι συνυφασμένη με δρόμου...


του Σπύρου Θεοχάρη  
Δεν θέλουν όσοι, μέσα και έξω « κέρδισαν » από την λογική ότι η ανάπτυξη στην χώρα είναι συνυφασμένη με δρόμους και γεφύρια δηλαδή «μεγάλα έργα» ,χωρίς να μας διαφεύγει το γεγονός ότι όλοι αυτοί ελέγχουν και ένα μεγάλο μέρος από τα ΜΜΕ. Δικαιολογείται έτσι η πρωτοφανή αναταραχή τους, που επιτείνετε από την πιθανότητα να αλλάξει λογική το περιεχόμενο της ανάπτυξης , εάν η χώρα αρχίσει να ανακάμπτει.
Δεν θέλουν όσοι, μέσα και έξω « κέρδισαν» από τη λογική ότι η Ελλάδα είναι απαραίτητο να ξοδεύει το 50% του προϋπολογισμού της για αμυντικές δαπάνες ( για υλικό που πολλές φορές είναι η αμφίβολης ποιότητας η άχρηστο για τα Ελληνικά δεδομένα Βλέπε : Ηovercraft , Υποβρύχια κλπ) και μάλιστα για να αγοραστούν οι εξοπλισμοί ήταν απαραίτητο να υπάρχουν ιδιωτικές εταιρείες διαμεσολάβησης .
Δεν θέλουν όσοι, μέσα και έξω « κέρδισαν » από τη λογική ότι δεν μπορεί να υπάρξει εκσυγχρονισμός του κράτους χωρίς την τεχνολογία αιχμής της μεγάλης Γερμανικής εταιρείας η οποία θα αναλάβει να μας κάνει και δωρεάν σεμινάρια για την καταπολέμηση της διαφθοράς .
Δεν θέλουν όσοι, μέσα και έξω« κέρδισαν » από την διάλυση της παραγωγικής βάσης της Ελληνικής Οικονομίας δηλαδή της μικρομεσαίας επιχείρησης και του αγροτικού τομέα στρέφοντας την οικονομία στις εισαγωγές και στα ακίνητα με δόσεις .
Δεν θέλουν όσοι, μέσα και έξω επένδυσαν στην Φοβία της Χρεοκοπίας ενώ παράλληλα οδηγούν τα πράγματα ακριβώς εκεί για να «κερδίσουν» και από αυτή .
Δεν θέλουν όσοι, μέσα και έξω έχουν επενδύσει σε «έξυπνα» Χρηματοοικονομικά προϊόντα τελευταίας γενιάς και φοβούνται μήπως το μήνυμα μεταδοθεί και «κερδίσουν» λιγότερα .
Δεν θέλουν όσοι, γενικά έβαλαν με τον ένα η τον άλλο τρόπο το χεράκι τους για να φτάσουμε ως εδώ σίγουρα δεν θέλουν για δύο λόγους :
Πρώτον γιατί θα τεθούν κατευθείαν στο περιθώριο χάνοντας την δυνατότητα να ολοκληρώσουν το « αποδοτικό» έργο τους και δεύτερον αν τα πράγματα αλλάξουν πορεία θα δυσκολευτούν να πείσουν το Λαό για την αναγκαιότητα της παρουσίας τους στο μέλον.
Επίσης για πολύ διαφορετικούς λόγους δεν θέλουν:
Όσοι πιστεύουν ότι δεν θα είναι αυτοί το επόμενο θύμα της ανεργίας του λουκέτου της περικοπής της εξαθλίωσης της κατάθλιψης κλπ.
Όλοι οι υπόλοιποι , που είναι προφανώς οι περισσότεροι, σίγουρα θέλουν !!!
Μπορούν να κάνουν το Βήμα ;;;



Σπύρος Θεοχάρης Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λεχούρι Καλαβρύτων Είναι Οικονομολόγος απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 
α΄ δημοσίευση: pelop.gr









Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.