Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα του βοηθού Δημάρχου Νίκου Μαγκαφά στους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Νίκος Μαγκαφάς, βοηθός Δημάρχου Καλαβρύτων σε θέματα παιδείας εξέδωσε το ακόλο...

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Νίκος Μαγκαφάς, βοηθός Δημάρχου Καλαβρύτων σε θέματα παιδείας εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα: 
"Εύχομαι σε όλους τους μαθητές που αυτές τις μέρες δοκιμάζονται στο στίβο των Πανελλαδικών εξετάσεων Καλή Επιτυχία. Ελπίζω η αγωνία και η προσπάθεια αυτής της περιόδου να μετατραπεί σύντομα σε χαρά και πρόοδο για τον καθένα ξεχωριστά.
Στη δύσκολη περίοδο που διανύει ο τόπος μας όλοι προσβλέπουμε με ελπίδα στη νέα γενιά. Η γνώση, που οι υποψήφιοι έχετε ήδη κατακτήσει και την οποία πιστοποιείτε μέσα από τις Πανελλαδικές εξετάσεις, θα είναι το ισχυρό σας εφόδιο για την δημιουργία καλύτερων ατόμων και για την ποιοτική μετάπλαση των κοινωνιών. Με μεθοδικότητα και ψυχραιμία και χωρίς να καταβάλλεσθε από το άγχος αγωνιστείτε για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να ασχοληθείτε με το γνωστικό αντικείμενο που προσιδιάζει στα ενδιαφέροντά σας και να αποτελέσετε έτσι την αυριανή επιστημονική κοινότητα της χώρας μας.
Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφέρω και τους Γονείς , τους αφανείς ήρωες και αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια των παιδιών τους, αλλά και τους Εκπαιδευτικούς, στους οποίους εύχομαι επίσης καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους."






Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.