HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συμμετέχουμε όλοι στο 32ο Πέρασμα Βουραϊκού

Συμμετέχουμε όλοι με την ομάδα του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων  και των φίλων του Χελμού στο  32o Πανελλήνιο Πέρασμα Βουραϊκού  Κό...


Συμμετέχουμε όλοι με την ομάδα του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων και των φίλων του Χελμού στο 32o Πανελλήνιο Πέρασμα Βουραϊκού Κόστος 2ήμερης εκδρομής από Αθήνα μόνο 64 ευρώ!

Το πακέτο περιλαμβάνει:

Μεταφορά με πούλμαν Amphitrion από/προς Αθήνα. Σημεία και ώρες αναχώρησης
(Για  όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με δικό τους μέσο , η τιμή διαμορφώνεται στα 44 €)
Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στα Καλάβρυτα* Δείτε αναλυτικά τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν
Φαγητό σε ταβέρναΔείτε αναλυτικά τους συμβεβλημένους χώρους εστίασης. Το μενού περιλαμβάνει ορεκτικό ή σαλάτα, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο. Ποτά και αναψυκτικά δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.
Δραστηριότητα στο Χελμό με την ομάδα της 4 seasons outdoor
Κρατήσεις στο 6942 55 99 96 και στο www.snowreport.gr 
Το πρόγραμμα ξεκινάει με αναχώρηση το πρωί του Σαββάτου από Αθήνα με το SNOWBUS Amphitrion και υπάρχει η δυνατότητα επιβίβασης από Κόρινθο και Άιγιο. Φτάνουμε στα Καλάβρυτα περίπου στις 12 και στις 1 αναχωρούμε για μια υπέροχη πεζοπορική διαδρομή στο δάσος, σε συνδυασμό με τοξοβολία από την ομάδα της 4 seasons outdoors!  Το απόγευμα, ελεύθερο πρόγραμμα, δυνατότητα συμμετοχής στην Οικολογική Ημερίδα με θέμα: "Περιβάλλον και Κρίση" και φαγητό στις παραδοσιακές ταβέρνες των Καλαβρύτων. Το βράδυ, night life στα Καλάβρυτα, με ρακόμελα κ πολλά άλλα!

Κυριακή πρωί, αναχώρηση για την κατάβαση του Βουραικού. Μια διαδρομή μαγευτική, μια αξέχαστη εμπειρία που θα ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις σας. Χρώματα, εικόνες, αρώματα, ήχοι του δάσους, των πουλιών, του νερού, ο θρυλικός Οδοντωτός, κεράσματα, γέλια, παρέες, χαρά!


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!











Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.