HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Καλάβρυτα: Αμνοί και ερίφια..."

Προβλήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των δημοτών του Καλλικρατικού Δήμου Καλαβρύτων, κατέγραψε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της ...


Προβλήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των δημοτών του Καλλικρατικού Δήμου Καλαβρύτων, κατέγραψε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Νατάσα Ράγιου σε μεγάλη περιοδεία που πραγματοποίησε στην περιοχή.
Η κυρία Ράγιου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με απλούς δημότες στην πόλη των Καλαβρύτων, στην Κλειτορία, στην Κέρτεζη, στα Φίλια ,στη Δάφνη , στα Τριπόταμα , στο Πάος κλπ αλλά και με ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, εντοπίζοντας μία σειρά από ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά τους και που κατ' επανάληψη η ίδια είχε επισημάνει και στην διάρκεια της βουλευτικής της θητείας . Δέχτηκε ευχαριστίες για την παρέμβαση της που εξασφάλισε τη χρηματοδότηση για την κατασκευή έργου οδοποιίας στον οικισμό Βραχνί ενώ της επεσήμαναν και άλλα θέματα ζωτικής σημασίας για την περιοχή.
Ειδικότερα:
-Το οδικό δίκτυο είναι εγκαταλελειμμένο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου.
-Οξύνεται, σύμφωνα με τις καταγγελίες των δημοτών, το πρόβλημα της ποιότητας του νερού. Μάλιστα έχει ζητηθεί η πραγματοποίηση ανάλυσης για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
-Πλημμελής η καθαριότητα στην συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών διαμερισμάτων και οξύτατο πρόβλημα ειδικά στην Κέρτεζη που αφορά και στην συντήρηση του οδικού δικτύου.
-Σε μία περιοχή με αυξημένη επισκεψιμότητα είναι απαράδεκτες οι εγκαταστάσεις φωτισμού σχεδόν στο σύνολο του δικτύου.
" Γνωρίζουμε όλοι ότι η περιοχή των Καλαβρύτων δεν είναι μόνο το ορεινό κόσμημα της Αχαΐας αλλά και ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς Ελλήνων και ξένων. Η Δημοτική Αρχή οφείλει να προστρέξει συνολικά στις εκκλήσεις των δημοτών και να εγκαταλείψει την πολιτική των "α λα καρτ" εξυπηρετήσεων που προφανώς αποσκοπούν σε πολιτικές σκοπιμότητες. Η τακτική του διαχωρισμού των πολιτών σε αμνούς και ερίφια δεν εξυπηρετεί πια κανέναν και πρωτίστως τις τοπικές κοινωνίες αλλά και την ίδια την Αυτοδιοίκηση" δήλωσε η κυρία Ράγιου .



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.