HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι λακκούβες της ντροπής

Του Τρύφωνα Mαντά  Διάτρητο από μεγάλες και επικίνδυνες λακκούβες είναι εδώ και μήνες ένα μεγάλο κομμάτι δρόμου σε σημαντικό οδικό άξο...

Του Τρύφωνα Mαντά 
Διάτρητο από μεγάλες και επικίνδυνες λακκούβες είναι εδώ και μήνες ένα μεγάλο κομμάτι δρόμου σε σημαντικό οδικό άξονα στο γραφικό χωριό του Μανεσίου Καλαβρύτων. Η συνεχιζόμενη αναλγησία που επιδεικνύει η δημοτική Αρχή, αγνοώντας τα αυτονόητα, δοκιμάζει σε καθημερινή βάση την υπομονή των κατοίκων του χωριού, καθώς από το συγκεκριμένο σημείο διέρχονται καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα, στα οποία και προξενούνται μεγάλες φθορές στην προσπάθεια τους να διέλθουν μέσα από τις λακκούβες.
Να σημειωθεί πως τον περασμένο Αύγουστο, αυτοκίνητο του Δήμου με επικεφαλής έναν δημοτικό υπάλληλο και δύο αλλοδαπούς εργάτες, είχε ρίξει λίγη άσφαλτο στο συγκεκριμένο σημείο, έπειτα από τις επίμονες προσπάθειες του τοπικού αιρετού, αλλά ήταν τέτοια η προχειρότητα του «έργου» που έπειτα από μόλις 4-5 μήνες η πίσσα είχε εξαφανιστεί και οι λακκούβες είχαν ανακύψει εκ νέου «απειλητικές».
Η αγανάκτηση των κατοίκων είχε γιγαντωθεί, αφενός διότι όλα όσα είχε αναγγείλει προεκλογικά, με πομπώδη μάλιστα τρόπο, στο γραφικό χωριό ο δήμαρχος Λαζουράς, για θέματα μείζονος σημασίας για τους κατοίκους, αποδείχτηκαν φρούδες ελπίδες και κενά λόγια και αφετέρου διότι για την αποπεράτωση της επούλωσης των λακκουβών με πίσσα απαιτείται ένα ποσό που δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ, το όποιο όμως ο δήμαρχος Καλαβρύτων δεν διαθέτει. Δύναται όμως π.χ. να διαθέτει προσωπικό οδηγό (!!!) και να διοργανώνει πανελλήνιους χιονοδρομικούς αγώνες, με κόστη πολύ μεγαλύτερα των 100 ευρώ που απαιτούνται ώστε να πράξει το αυτονόητο με τις συγκεκριμένες λακκούβες.
Το πλέον εξωφρενικό αποτελεί το γεγονός πως οι κάτοικοι του χωριού έχουν ήδη λάβει το «μήνυμα» πως θα πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους και να αναλάβουν οι ίδιοι την «εργολαβία» του έργου, ώστε να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία τους και να ελπίζουν παράλληλα πως ο διάδοχος δήμαρχος που θα προκύψει στις επόμενες δημοτικές εκλογές, θα διαθέτει ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και τα λόγια του θα γίνονται πράξη και δεν θα αποτελούν «αστειότητες».


Τρύφωνας Μαντάς
 Ο Τρύφωνας Μαντάς γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1973 στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Μαθήτευσε στο Γυμνάσιο και Λύκειο Καλαβρύτων. Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε. – Τμήμα : Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών). Το 2004 πήρε το δίπλωμά του αποφοιτώντας από την Δημοσιογραφική Σχολή του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, ικανοποιώντας έτσι το αστείρευτο δημοσιογραφικό μεράκι του. Έκτοτε ασχολήθηκε με το Ραδιόφωνο (ΣΠΟΡFM ΑΘΗΝΑΣ 94,6 – ΣΠΟΡFM ΠΑΤΡΑΣ 96,3) και τον γραπτό τύπο (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ : SPORTDAY, ΣΗΜΕΡΙΝΗ, SPORTWEEK κ.α.). Από τον Ιανουάριο του 2011 είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Αθηναϊκού Τύπου (Ε.Σ.Α.Τ) και συνεργάζεται με έντυπα, εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες των Πατρών και των Καλαβρύτων.










Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.