HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα η Γεωργία Παπαντωνοπούλου

Στα Καλάβρυτα και στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων περιόδευσε το απόγευμα του Σαββάτου, η υποψήφια βουλευτής Αχαίας του ΠΑΣΟΚ Γεωργί...

Στα Καλάβρυτα και στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων περιόδευσε το απόγευμα του Σαββάτου, η υποψήφια βουλευτής Αχαίας του ΠΑΣΟΚ Γεωργία Παπαντωνοπούλου. Συνομίλησε με τους κατοίκους, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα τους που σχετίζονται με την ανάπτυξη της περιοχής και ταυτόχρονα δόθηκε βαρύτητα στις εύλογες ανησυχίες τους, αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου.

Στην συνέχεια, την κ. Παπαντωνοπούλου υποδέχτηκε στο δημαρχείο Καλαβρύτων ο δήμαρχος Γιώργος Λαζουράς, ο οποίος της ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει και της παρουσίασε τις θέσεις του για την εξέλιξη της εκεί περιοχής. Αμέσως μετά ο κ. Λαζουράς, σύστησε την υποψήφια βουλευτή Αχαίας σε τοπικούς φορείς και παράγοντες, με τους οποίους είχε μία εποικοδομητική συνάντηση εφ όλης της ύλης, και έγινε Ιεράρχηση των προβλημάτων και των αιτημάτων του δήμου Καλαβρύτων.

Επόμενος σταθμός της κ. Γεωργίας Παπαντωνοπούλου, ήταν η περιοχή της Κλειτορίας, στην οποία οι κάτοικοι μίλησαν με θερμά λόγια για την επίσκεψη της, τονίζοντας ότι έχουν ανάγκη από τον ζήλο και την ενέργεια για τα κοινά, νέων και δυναμικών ανθρώπων, όπως η υποψήφια βουλευτής Αχαίας Γεωργία Παπαντωνοπούλου.






-->

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.