HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρεσβευτές της Αχαΐας πενήντα χορευτές του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου

Για μία ακόμη φορά οι χορευτές του ιστορικού Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών συμμετέχουν ως πρεσβευτές της Αχαΐας αλλά και ολόκληρης της ελλ...

Για μία ακόμη φορά οι χορευτές του ιστορικού Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών συμμετέχουν ως πρεσβευτές της Αχαΐας αλλά και ολόκληρης της ελληνικής παράδοσης στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, προκειμένου να συμμετέχουν σε ελληνική βραδιά που διοργανώνεται από τον τοπικό Δήμο το ερχόμενο τριήμερο Παρασκευή 9 με Κυριακή 11 Μαρτίου. Οι βαλίτσες των μελών του Συλλόγου μας ήταν ήδη έτοιμες για ένα ακόμη ταξίδι στο εξωτερικό από τις 4 Φεβρουαρίου οπότε και είχε προγραμματιστεί η γιορτή του Χιονιού. Όμως εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών αλλά κυρίως της έντονης χιονόπτωσης και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, το ταξίδι τότε είχε αναβληθεί. 

Την Παρασκευή όμως, πενήντα χορευτές θα ταξιδεύσουν στο Μπάνσκο για να παρουσιάσουν σε πρόγραμμα, χορούς απ όλη την Πελοπόννησο, ενώ το ταξίδι θα συνδυαστεί με επίσκεψη στα αξιοθέατα της περιοχής. Τα χορευτικά θα αναχωρήσουν το πρωί της Παρασκευής από την Πάτρα με σύγχρονο λεωφορείο και περνώντας από το Σαντάνσκι και τα στενά της Κρέσνας, αναμένεται να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό νωρίς το απόγευμα, για να καταλύσουν στο ξενοδοχείο HOTEL SUN RISE PARK &SPA 4* στο κέντρο της κωμόπολης της Βουλγαρίας. Θα ακολουθήσει μια πρώτη γνωριμία με την πανέμορφη γραφική πόλη η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 925μ., με παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, μια μεγάλη κεντρική πλατεία με πεζόδρομο και την εκκλησία της Άγιας Τριάδας στον κεντρικό δρόμο Πιριν. Το πρωί του Σαββάτου η αποστολή θα ξεναγηθεί στην Μονή Ρίλα και το απόγευμα θα συμμετέχει στην μεγάλη ελληνική βραδιά. 

Την Κυριακή θα ξεναγηθούν στο νεότερο χιονοδρομικό θέρετρο της Βουλγαρίας αλπικής μορφής με ψηλότερη κορυφή του χιονοδρομικού, Βίχρεν στα 2.914 μ. Οι συνθήκες και οι δυνατότητες που προσφέρει το Μπάνσκο αξιολογούνται από εκατοντάδες χιλιάδες σκιέρ από τα Βαλκάνια, τη Δυτική Ευρώπη, τη Ρωσία και το Ισραήλ για τους οποίους το γραφικό χιονοδρομικό κέντρο συνδέεται με αξέχαστα σλάλομ, θαυμάσιες χειμερινές θέες και ευχάριστες στιγμές στις ταβέρνες. Αμέσως μετά παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής, κάνοντας στάση στο γνωστό Σαντανσκι για λίγη ξεκούραση και η επιστροφή στην Πάτρα αναμένεται αργά το απόγευμα της Κυριακής.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.