HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παιδικοί αγώνες χιονοδρομίας στα Καλάβρυτα

Ο Αθλητικός Χιονοδρομικός Όμιλος Αχαΐας (ΑΧΟΑ) διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 24/3/2012 παιδικό αγώνα σκι στο Χ.Κ. Χελμού. Ο ΑΧΟΑ προσκαλεί...

Ο Αθλητικός Χιονοδρομικός Όμιλος Αχαΐας (ΑΧΟΑ) διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 24/3/2012 παιδικό αγώνα σκι στο Χ.Κ. Χελμού. Ο ΑΧΟΑ προσκαλεί γονείς που επιθυμούν να παιδία τους να γνωρίσουν την αγωνιστική χιονοδρομία να δηλώσουν συμμετοχή για τον αγώνα. Η πρόσκληση απευθύνεται σε κορίτσια & αγόρια από 5 έως 11 ετών. Τα παιδία θα χωριστούν σε ηλικιακά γκρουπ ανάλογα με τις συμμετοχές. Δήλωση συμμετοχής έως το βράδυ της Τετάρτης 21/3/2012 στο τηλ. 2610 222.262 ή στο club@axoa.gr .

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ελεύθερη. Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.


SKI TEST στο Xιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.
Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012, ελάτε να δείτε και να τεστάρετε τα ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ! Οι σημαντικότερες εταιρίες του χώρου, παρουσιάζουν πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα για ski pista, freeride, racing ski, freestyle, κ.α.


Καλάβρυτα-Το Πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου 1821.
Ξαναζωντανεύουν οι ιστορικές στιγμές της επανάστασης και τα Καλάβρυτα βρίσκονται στην καρδιά των γεγονότων. Ο Δήμος τιμά την ιστορία της περιοχής με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που αξίζει να παρακολουθήσετε, με αποκορύφωμα τον εορτασμό στην ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 για την επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ: http://www.kalavrytanews.com/2012/03/25-1821.html




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.