HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δήμος Καλαβρύτων συμμετέχει στην 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού

Ο Δήμος Καλαβρύτων και οι Δημοτικές του Επιχειρήσεις «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων» και «ΔΗ.Κ.Ε.Κ. – Σπήλαιο Λιμνών Καστριών», με τη σ...

Ο Δήμος Καλαβρύτων και οι Δημοτικές του Επιχειρήσεις «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων» και «ΔΗ.Κ.Ε.Κ. – Σπήλαιο Λιμνών Καστριών», με τη συνεργασία και την υποστήριξη της «Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Επαρχίας Καλαβρύτων», συμμετέχουν στην “Nexus” - 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού (θρησκευτικός, πολιτιστικός, αγροτουρισμός, θαλάσσιος, ορειβατικός, περιπατητικός, spa & wellness, γαστρονομικός, κ.τ.λ.), που λαμβάνει χώρα, από 29 Μαρτίου έως 1η Απριλίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο MEC (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο) Λεωφ. Λαυρίου 301 – Παιανίας.
Η έκθεση αυτή, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), καθώς και με τις ευλογίες της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Το περίπτερο – εκθετήριο του Δήμου Καλαβρύτων έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών, οι οποίοι αφιερώνουν πολύ χρόνο για να ενημερωθούν για την ιστορία, τον πολιτισμό, τα μνημεία και τα αξιοθέατα, τις τουριστικές υποδομές και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής των Καλαβρύτων. Επίσης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και των δημοσίων σχέσεων, πραγματοποιούνται καθημερινά συναντήσεις με tour operators του εξωτερικού.
Μετά τα εγκαίνια της Έκθεσης, επισκέφθηκαν το περίπτερο – εκθετήριο του Δήμου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, οι Μητροπολίτες Ζακύνθου κ.κ. Διονύσιος Δ΄, Δωδώνης κ.κ. Χρυσόστομος, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, όπου τους υποδέχθηκε και ενημέρωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.