HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Όμιλος απογόνων αγωνιστών 1821 τιμά τον δρ Δημήτρη Σταθακόπουλο

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 και ώρα 7 μ.μ στην αιθ. Γιαν. Κρανιδιώτης του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Όμιλος απογόνων αγωνιστών 1821 θα τιμήσει...

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 και ώρα 7 μ.μ στην αιθ. Γιαν. Κρανιδιώτης του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Όμιλος απογόνων αγωνιστών 1821 θα τιμήσει τον συμπατριώτη μας δρ Δημήτρη Σταθακόπουλο  για την αντίκρουση που έκανε πέρσι στο ΣΚΑΙ 1821, με το πόνημά του ΤΑ ΗΜΑΡΤΗΜΕΝΑ ( 200 σελ. ) το οποίο είναι ανηρτημένο σε μορφή βιβλίου pdf  ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο www.antibaro.gr όσο και στο www.apogonoi1821.gr .
Ο δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος μας δηλώνει: "Η βράβευση αυτή έρχεται ώς επιστέγασμα πολλών άλλων προηγουμένων βραβεύσεων που μου έγιναν ήδη για το ίδιο θέμα, από πολλούς φορείς , Δήμους και Μητροπόλεις της Ελλάδας την χρονιά που πέρασε, αλλά κυρίως του κόπου όλων μας για το οποίο και σας ευχαριστώ. Επίσης μετά από πρότασή μου θα βραβευτεί η καλύτερη αθλήτρια στον κόσμο ( υδατοσφαίριση ) Αλεξάνδρα Ασημάκη για τις διακρίσεις της που τιμούν την Ελλάδα, το εν γένει ήθος και αγωνιστικό της πνεύμα και το ότι συγχρόνως είναι και φοιτήτρια Νομικής.


Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Σταθακόπουλος δεν πρότεινε τυχαία την βράβευση της πρωταθλήτριας μας. Ο ίδιος υπήρξε υδατοσφαιριστής του ΕΘΝΙΚΟΥ Πειραιά , την χρυσή εποχή που πήρε 38 πρωταθλήματα , αλλά και οτι η Αλεξάνδρα Ασημάκη είναι φοιτήτρια Νομικής,  θεωρώντας την από την κοινή τους πορεία στον αθλητισμό και στην επιστήμη, κατά κάποιο τρόπο είναι πνευματικό του τέκνο.


(στην φωτογραφία ο Δημήτρης Σταθακόπουλος με την πρωταθλήτρια και φοιτητριά του Αλεξάνδρα Ασημάκη)







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.