Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας του Πρωταθλήματος Χιονοδρομίας των Ενόπλων Δυνάμεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012, το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία των Καλαβρύτων, η Τελετή Έναρξης τ...



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012, το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία των Καλαβρύτων, η Τελετή Έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χιονοδρομίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2012.
Η τελετή ξεκίνησε με παρέλαση των Ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που συμμετέχουν στους Αγώνες, ακολούθησε η απαγγελία του όρκου από την πρωταθλήτρια χιονοδρομίας Σοφία Ράλλη και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς κήρυξε την έναρξη των Αγώνων.
Στην ομιλία του ο κ. Λαζουράς ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για τα Καλάβρυτα και το Χιονοδρομικό τους Κέντρο που φιλοξενούν και συνδιοργανώνουν αυτή τη σημαντική και αναγνωρισμένη αθλητική διοργάνωση του χειμερινού αθλητισμού, επανέφερε την πρότασή του για μόνιμη τέλεσή τους στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και ευχήθηκε επιτυχία και πάντα νίκες στους αθλητές και στις αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος στους Αγώνες.
Από την πλευρά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας απηύθυνε χαιρετισμό ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Δριβίλας, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμο Καλαβρύτων και το Χιονοδρομικό του Κέντρο για τη φιλοξενία και την άριστη συνδιοργάνωση.
Στη συνέχεια έγινε η απονομή των μεταλλίων στους νικητές στο άθλημα της γιγαντιαίας κατάβασης, που έγινε σήμερα το πρωί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και που είναι:
Από την Ομάδα των Ανδρών:
1)     ο Βασίλειος Ζηλάκης, της Ελληνικής Αστυνομίας, πρώτος,
2)     ο Αλέξανδρος Τσιτινίδης, της Πυροσβεστικής, δεύτερος,   και
3)     ο Ιωάννης Κακούλης, της Ελληνικής Αστυνομίας, τρίτος.
Από την Ομάδα των Γυναικών:
1)     η Σοφία Ράλλη, του Λιμενικού Σώματος, πρώτη,
2)     η Μαρία - Ιουλία Έδεν, ομοίως του Λιμενικού Σώματος, δεύτερη,  και
3)     η Ελένη Κυριαζίδου, της Ελληνικής Αστυνομίας, Τρίτη

Αύριο Πέμπτη 8 Μαρτίου, το πρωί, στο Χιονοδρομικό Κέντρο θα διεξαχθούν οι Αγώνες της Τεχνικής Κατάβασης και θα γίνουν οι τελικές απονομές των μεταλλίων στις ομάδες που θα προκριθούν.























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.