HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεφάντωσαν αποκριάτικα οι Καλαβρυτινοί της Πάτρας

Έναν διαφορετικό, εορταστικό, καρναβαλικό, μα πάνω από όλα παραδοσιακό τόνο έδωσαν τα μέλη του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας στη διάρκει...



Έναν διαφορετικό, εορταστικό, καρναβαλικό, μα πάνω από όλα παραδοσιακό τόνο έδωσαν τα μέλη του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας στη διάρκεια του ετήσιου αποκριάτικου χορού που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 στο κέντρο «Βεράντα». Εκατοντάδες ήταν οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου αλλά και εκπρόσωποι φορέων του νομού Αχαΐας που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση φυσικά διασκεδάζοντας στους ρυθμούς του Πατρινού Καρναβαλιού και της παράδοσης. Το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο απέδειξε ότι μπορεί να κρατά εν ενεργεία όλα τα μέλη του, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις σύσφιξης των σχέσεων και αναβίωσης των ηθών και εθίμων του τόπου μας, πέρα από την κρίση και την οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζει κάθε οικογένεια. Η εκκίνηση της εκδήλωσης δόθηκε από τα μέλη των χορευτικών ομάδων του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου οι οποίοι παρουσίασαν εκτός από παραδοσιακούς, λαϊκούς αλλά κυρίως ευρωπαϊκούς χορούς και έκλεψαν την παράσταση κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των παρισταμένων. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, Αθανάσιος Φραντζής ο οποίος ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. και μίλησε για την ελπίδα που πρέπει να διατηρούμε όλοι παρά την οικονομική κρίση, κάνοντας στην άκρη τα προβλήματα και το άγχος που κατακλύζει τη ζωή μας πλέον καθημερινά. Χαιρετισμό απεύθυναν και η πρώην βουλευτής Ν. Ράγιου, ο αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Κ. Ασημακόπουλος, η Π. Παναγιωτοπούλου και η Γ.Γ. Καμενιανιτών, οι οποίοι συνεχάρησαν τον Παγκαλαβρυτινό γιατί κρατά ψηλά το Λάβαρο της ιστορίας και ευχήθηκαν σε όλους καλές αποκριές. Ακολούθως τη σκυτάλη έλαβαν οι καλλιτέχνες του κέντρου «Βεράντα» οι οποίοι απογείωσαν το κέφι και ξεσήκωσαν τους παρισταμένους, κρατώντας στα ύψη τη διάθεση μέχρι πρωίας.
www.pankalavritinos.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.