HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξαναζωντανεύει ο Σύλλογος Λεχουριτών Αθήνας

Η αρχή έγινε και ήταν υποσχόμενη. Το ραντεβού για την επανίδρυση του ιστορικού συλλόγου των Λεχουριτών της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Κυρι...


Η αρχή έγινε και ήταν υποσχόμενη. Το ραντεβού για την επανίδρυση του ιστορικού συλλόγου των Λεχουριτών της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ο πυρήνας δημιουργήθηκε. Στην αίθουσα που μας παραχώρησε ο Σύλλογος Κερτεζιτών Αθήνας δια τού Νίκου Κωσταντακόπουλου, συναντήθηκαν οι Αναστασία Κομνηνού, Τάσος Αρβανίτης,  Βασίλης Αρβανίτης, Χαράλαμπος Παπαχριστοδούλου, Γιώργος Παπαχριστοδούλου, Γιάννης Παπλάς, Δήμητρα και Γιώργος Λεχουρίτης, Θεόδωρος Κυριαζής και Νίκος Κυριαζής. 
Τη ζεστή ...Κερτεζίτικη φιλοξενία την ζέστανε ακόμα περισσότερο το Λειβαρζινό τσίπουρο ευγενική χορηγία του συμπατριώτη μας  Νίκου Παπακωσταντόπουλου από το Λειβάρτζι που μας τίμησε με την παρουσία του. 
Σαν αφετηρία δόθηκε η ενημέρωση των Λεχουριτών της Αθήνας με σκοπό την πραγματοποίηση Γενικής Συνελεύσεως του Συλλόγου και την εκλογή Δ.Σ. 

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Κερτεζιτών Αθήνας και ιδιαιτέρως τον τ.Πρόεδρό του Νίκο Κωνσταντακόπουλο.  

Νίκος Κωνσταντακόπουλος και Νίκος Παπακωνσταντόπουλος 







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.