HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

To ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο κινητό σου...

Είστε μακριά από τον υπολογιστή σας και θέλετε ενημέρωση; Τώρα μπορείτε να έχετε το αγαπημένο σας  ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS  μαζί σας κάθε στι...


Είστε μακριά από τον υπολογιστή σας και θέλετε ενημέρωση; Τώρα μπορείτε να έχετε το αγαπημένο σας ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS μαζί σας κάθε στιγμή.

Ενημερωθείτε γρήγορα για τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και όχι μόνο, την στιγμή που συμβαίνουν, μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο.

To ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς να απαιτεί να εγκαταστήσετε κάποια εφαρμογή, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ένα site προσαρμοσμένο στις διαστάσεις του κινητού σας, όποιο κινητό και αν έχετε.

Ταυτόχρονα σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε αυτά τα άρθρα μέσα από τον Facebook και Twitter λογαριασμό σας, να απολαύσετε όλα τα video από το youtube και φυσικά να στείλετε άμεσα τοα μηνύματα σας. 

Χωρίς καμία εγγραφή ή συνδρομή, πληκτρολογήστε στον πλοηγό (browser) του κινητού σας τη διεύθυνση kalavrytanews.mobapp.at ή kalavrytanews.com και θα οδηγηθείτε αυτόματα στο mobile site του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.