HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ταξιδέψτε με Paragliding πάνω από τα Καλάβρυτα (video)

Βρέθηκαν στη ψηλότερη κορυφή του Χελμού πάνω στην Νεραϊδοράχη, παρέα ο Αρίσταρχος, ταξίδεψαν από τη Βελιά ως την κοιλάδα των Λουσών και από ...

Βρέθηκαν στη ψηλότερη κορυφή του Χελμού πάνω στην Νεραϊδοράχη, παρέα ο Αρίσταρχος, ταξίδεψαν από τη Βελιά ως την κοιλάδα των Λουσών και από το "Αυγό" ως τους μικρότερους λόφους. Αυτά που είδαν αξιοζήλευτα. Μιά φίλων ομάδα της ΛΕΑΛΠΠΑ (Λέσχης Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας) βρέθηκε για άλλη μια φορά στα Καλάβρυτα και ταξίδεψαν στο ουρανό των Καλαβρύτων.

Η παρέα μας περιγράφει: "Η πτήση μπορεί να μην κράτησε πάρα πολύ αλλά όλη η εναέρια πορεία προς την Βελιά και την πεδιάδα των Λουσών ήταν σίγουρα απολαυστική για όλες τις αισθήσεις και για την εποχή τα είχε όλα: Δυναμικό ως το "Αυγό" και κει θερμικάρισμα μέσα στην "αχνούρα" που δημιουργούσε το θερμικό, ξεκόλλημα το "μπουλούκι" προς Βελιά και πολύ ανεμοπορία πάνω από τις κεραίες , δοκιμές για "ξεκόλλημα" προς τα δυτικά, ακόμα και low save από τα χαμηλά λοφάκια κτλ κτλ...
Ήταν μια τέλεια μέρα για την εποχή και την περιοχή, με πολύ καλή πτητική παρέα!!!Το πάθος όλων όσων πετάξαμε μαζί, για μια πτήση στην περιοχή, εκπληρώθηκε με το καλύτερο τρόπο και γεμίσαμε τις μπαταρίες για την εβδομάδα. Όταν προσγειώθηκα σκέφτηκα αυτό που λέει ένας φίλος παραπεντάς, ότι "καλύτερος πιλότος είναι αυτός με το μεγαλύτερο χαμόγελο μετά την πτήση". Το Σάββατο ήμασταν όλοι οι καλύτεροι πιλότοι!!!"

Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο μας Δημήτρη Κωσταντάρα (πρωταγωνιστής και δημιουργός του βίντεο) για το βίντεο που μας παραχώρησε.

πληροφορίες θα βρείτε:









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.