HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση των νέων της Μητρόπολης στα Καλάβρυτα

Την Τρίτη 27.12.2011 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, ειδική εορταστική δραστηριότητα διά τους νέους πο...


Την Τρίτη 27.12.2011 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, ειδική εορταστική δραστηριότητα διά τους νέους που λαμβάνουν μέρος στις καλοκαιρινές κατασκηνωτικές περιόδους της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Το πρωί, ημέρα εορτής του Αρχιδιακόνου και Πρωτομάρτυρος Στεφάνου, παρακολουθήσαμε την θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων.
Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μπίρμπας, Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων, μίλησε στους νέους για την ιστορία του Ναού, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το Ολοκαύτωμα της πόλεως, της 13ης Δεκεμβρίου του 1943.
Στη συνέχεια τους μικρούς μας φίλους περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Επισκεφθήκαμε το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων στο Χελμό, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να χαρούν με το χιόνι. Ξεναγήθηκαν στους υπέροχους χώρους του χιονοδρομικού, ενώ από τους αναβατήρες απόλαυσαν, από ψηλά, τη μαγευτική θέα του χιονισμένου τοπίου.
Ευχαριστούμε θερμώς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ευθύμιο Βαζαίο, ο οποίος επέτρεψε ελευθέρως την είσοδο στα παιδιά και τους έδωσε την ευκαιρία να έχουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία στο χιόνι.
Κατόπιν μεταβήκαμε στον χώρο της Κατασκηνώσεως της Ιεράς Μητροπόλεως , στο Διεθνές Κέντρο Φιλοξενίας Νέων «ΤΟ ΟΡΑΜΑ» . Εκεί, στο φιλικό και πλέον αγαπητό μέρος των καλοκαιρινών μας συναντήσεων και αξέχαστων εμπειριών, μέσα σε ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο κλίμα, που είχαν προετοιμάσει κατάλληλα ο Διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου Ιδρύματος κ. Βασίλειος Ζήσιμος, και υπεύθυνος για την οργάνωση της κατασκηνωτικής περιόδου των αγοριών, μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, απολαύσαμε ένα πλούσιο γεύμα και δεχθήκαμε τις θερμές ευχές των στελεχών του γραφείου Νεότητας.
Παρόντες ήταν τα επιτελικά στελέχη του Γραφείου της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Βασίλειος Πετρόπουλος, ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, η πρεσβυτέρα Παναγιώτα Πετροπούλου, Εκπαιδευτικός-Φιλόλογος και υπεύθυνη για την οργάνωση της Κατασκηνωτικής περιόδου των κοριτσιών.
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, πρόοδο και πνευματική καρποφορία. http://www.im-ka.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.