HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δ.Καζάκης και Ανδ.Γιαννουλόπουλος στην Πάτρα για τις Γερμανικές αποζημιώσεις και Ευρώπη

Την Δευτέρα, 5/12/2011 και ώρα 7 μ.μ,. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στην Πλατεία Γεωργίου Α’ στην Πάτρα,  ο Δημήτρης Καζάκης θα δώσει ομιλία...

Την Δευτέρα, 5/12/2011 και ώρα 7 μ.μ,. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στην Πλατεία Γεωργίου Α’ στην Πάτρα, ο Δημήτρης Καζάκης θα δώσει ομιλία με τίτλο “Ευρώπη: ένας νέος Τιτανικός;” και ο Ανδρέας Γιαννουλόπουλος θα δώσει ομιλία με τίτλο “Γερμανικές Αποζημιώσεις: τους χρωστάμε ή μας χρωστάνε;”

O Δημήτρης Καζάκης είναι οικονομολόγος-αναλυτής με επαγγελματική διαδρομή σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αρθρογραφεί σε τακτική βάση στην εφημερίδα Ποντίκι, στο περιοδικό Hellenic Nexus και στην ιστοσελίδα inprecor.gr. Έχει επίσης καίριο ρόλο στη συγκρότηση της πρωτοβουλίας Σεισάχθεια και είναι μέλος της της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου – Ε. Πα. Μ.

Ο Ανδρέας Γιαννουλόπουλος είναι γιατρός καρδιολόγος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Των Οφειλών Της Γερμανίας Προς Την Ελλάδα και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου – Ε. Πα. Μ.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Ε.Πα.Μ. Πάτρας με στόχο την ενημέρωση των πολιτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.