HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάνος Καμμένος: "να πείτε στους απογόνους των σφαγιασθέντων από τους Γερμανούς ότι βάλαμε τον Γερμανό Φούχτερ ως υφυπουργό"

"Εδώ υπάρχει ελληνική σημαία. Να πάτε στο Δίστομο και να πείτε στους κατοίκους του και στους απογόνους των σφαγιασθέντων ότι βάλαμε τον...

"Εδώ υπάρχει ελληνική σημαία. Να πάτε στο Δίστομο και να πείτε στους κατοίκους του και στους απογόνους των σφαγιασθέντων ότι βάλαμε τον Γερμανό Φούχτερ ως υφυπουργό". Σε εντονότατο ύφος ο Πάνος Καμμένος πριν από λίγο (4/12/11) στην βουλή μέσα σε λίγο χρόνο και κατά την συζήτηση έγκρισης του προυπολογισμού έδωσε το στίγμα της σημερινής κατάστασης στη χώρα μας τονίζοντας:
"Είμαστε στην Bουλή των Ελλήνων και δεν δέχομαι  μια κυβέρνηση που δέχεται να ορίζει η γερμανίδα καγκελάριος στρατιωτικό διοικητή τον κ.Φούχτερ! Ο κ.Φούχτερ θα είναι ο κολλητός της κας Μέρκελ που θα ελέγχει την χώρα μου! Την πατρίδα μου!"

δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.