HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο "φυτώριο" των Καλαβρυτινών ο Δ. Τριανταφυλλόπουλος!

"Ευχάριστη νότα στην κατήφεια και την απελπισία των ημερών που διανύουμε",χαρακτήρισε ο Πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπο...


"Ευχάριστη νότα στην κατήφεια και την απελπισία των ημερών που διανύουμε",χαρακτήρισε ο Πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, τη λιτή γιορτή που πραγματοποίησε στο εντευκτήριό του στην Πάτρα ο "Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος", με πρωταγωνιστές τους μικρούς του Χορευτικού του τμήματος ενόψει των εορτών, με χορούς, κάλαντα και διανομή δώρων. Ο κ.Τριανταφυλλόπουλος αντάλλαξε ευχές με τους γονείς των παιδιών, ενώ μοίρασε δώρα στα μικρά και νεότερα μέλη του συλλόγου, συγχαίροντας τον Πρόεδρό του Θανάση Φραντζή για την πολυετή και άοκνη δουλειά μαζί με το Διοικητικό του Συμβούλιο καθώς και τον δάσκαλο των παραδοσιακών χορών Παναγιώτη Φραντζή για τη δουλειά του στο μικρό χρονικό διάστημα των δύο μηνών.
Στο σύντομο μήνυμά του, ανάφερε:
"Αποτελεί μια ξεχωριστή "σελίδα" στην μακρόχρονη ιστορία του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, αφού στην ουσία πρόκειται για το "φυτώριο" του πολυμελούς φορέα με την λαμπρή πορεία στα πολιτιστικά πράγματα της Αχαΐας, κάτι που εκπλήσσει θετικά και προαναγγέλλει..λαμπρό μέλλον.Στην εποχή μας, πολλά μας απασχολούν και μας κάνουν να σκύβουμε το κεφάλι. Όταν όμως βλέπεις αυτά τα παιδιά, τότε σιγουρεύεσαι πως η Ελλάδα κι ο τόπος έχουν "αύριο" και υψηλή εθνική συνείδηση που γίνεται βίωμα από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.