HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωτοχρονιάτικη γιορτή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανεσίου Καλαβρύτων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου πραγματοποιεί εκδήλωσης στο Μάνεσι την 1η Ιανουαρίου 2012 στο κέντρο "...


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου πραγματοποιεί εκδήλωσης στο Μάνεσι την 1η Ιανουαρίου 2012 στο κέντρο "Αλώνι" στις 11 το πρωί.
Στο πνεύμα των ημερών ο Σύλλογος θα προσφέρει δώρα και παιχνίδια στους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μανεσίου, χαρίζοντας τους μια ελπίδα και ένα χαμόγελο στις δύσκολες μέρες που ζούμε.
Παράλληλα θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και θα προσφερθούν γλυκά φτιαγμένα από τις νοικοκυρές του χωριού μας. Στη συνέχεια θα ακουστούν τα κάλαντα από τους μαθητές του Σχολείου και θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από τη χορευτική ομάδα του χωριού.
Φίλοι, συμπατριώτες, χωριανοί, μέλη του Συλλόγου και όχι μόνο προσκαλούνται να παρευρεθούν και να τιμήσουν τη γιορτή του Συλλόγου ανταλλάσοντας ευχές για το νέο έτος 2012.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.