HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστούγεννα στη Γελανδία

Τα Χριστούγεννα στον πλανήτη πλησιάζουν και τα γράμματα των παιδιών με τις επιθυμίες τους δε λένε να φτάσουν στη σπηλιά του Κάλι Καλ τ...

Τα Χριστούγεννα στον πλανήτη πλησιάζουν και τα γράμματα των παιδιών με τις επιθυμίες τους δε λένε να φτάσουν στη σπηλιά του Κάλι Καλ του καλικάντζαρου. Εκεί κάτω, αναρρώνει, μήνες τώρα, ο τραυματίας Αϊ-Βασίλης παρέα με τα ξωτικά του και τα καλικατζαρούδια, ετοιμάζοντας τα δώρα των παιδιών.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο βασιλιάς Γελιονάρδος φυλακίζεται, η μαγική σκόνη εξαφανίζεται, ο Αϊ-Βασίλης συλλαμβάνεται με την τουρμπινομηχανή των είκοσι ταράνδων ενώ κάποιοι αδίστακτοι κατασκευάζουν τα νέα τσιπς κατά του γέλιου.
Τι θα γίνει όμως όταν το Ρυάκι των Δακρύων θα διασχίσει τη χώρα της Γελανδίας;
Για να ανακαλύψετε τι συμβαίνει τούτα τα παράξενα Χριστούγεννα στη γη, επιβιβαστείτε στο ΦΑΣΟΠΟΝ όχημα παρέα με τον Κάλι Καλ και ταξιδέψτε στη μυθική χώρα του Γέλιου.

Μια εξαιρετική πρόταση για μικρά και μεγάλα παιδιά από την Αναστασία Ευσταθίου, διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας

Η "Γελανδία" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.