HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συμφωνία συγκρότησης νέας κυβέρνησης

Συμφώνησαν τελικά Παπανδρέου και Σαμαράς στην δημιουργία νέας κυβέρνησης που στόχο θα έχει την υλοποίηση των αποφάσεων του Οκτωβρίου. Αύρι...


Συμφώνησαν τελικά Παπανδρέου και Σαμαράς στην δημιουργία νέας κυβέρνησης που στόχο θα έχει την υλοποίηση των αποφάσεων του Οκτωβρίου.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και η ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης.

Για την συμφωνία το γραφείο Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κάρολου Παπούλια συναντήθηκαν σήμερα ο Πρωθυπουργός κ.Γιώργος Α.Παπανδρέου και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ.Αντώνης Σαμαράς.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί μια νέα κυβέρνηση με στόχο να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές μετά την υλοποίηση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου. Για τον προσδιορισμό των υποχρεώσεων που απορρέουν για την υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και το χρονικό πλαίσιο που απαιτείται, θα γίνει άμεσα συνάντηση εκπροσώπων των δύο πλευρών.

Ο Πρωθυπουργός κ.Γιώργος Α.Παπανδρέου έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης. Αύριο θα υπάρξει νέα επικοινωνία του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το πρόσωπο του νέου Πρωθυπουργού και της νέας κυβέρνησης.

Αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει σύσκεψη των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.