HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Τιμία Ζώνη της Παναγίας στη Μόσχα - 2εκ προσκυνητές μέσα σε λίγες ημέρες

Στη Μόσχα βρίσκεται από το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011 η Αγία Ζώνη της Παναγίας που φυλάσσεται στο Άγιο Όρος αφού πρώτα πέρασε από  Α...


Στη Μόσχα βρίσκεται από το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011 η Αγία Ζώνη της Παναγίας που φυλάσσεται στο Άγιο Όρος αφού πρώτα πέρασε από  Αικατεριναδόρ, Νόρλισκ, Βλαδιβοστόκ, Κρασνογιάρσκ, Νίζνι Νοβγκόροντ, Ντιβέγιεβο, Σαράνσκ, Σαμάρα, Ροστόβ και Καλίνινγκραντ.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υποδέχθηκε την Τιμία Ζώνη στο αεροδρόμιο ενώ Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Μεντβέντεφ όσο και ο Πούτιν, έχουν ζητήσει προσωπικά από τον ηγούμενο Εφραίμ να επισκεφθεί τις κατοικίες τους και να τις ευλογήσει με την Αγία Ζώνη.

Οι πιστοί, παρόλο το τσουχτερό κρύο και τη βροχή, σχημάτισαν ουρές  χιλιομέτρων, ενώ υπολογίζεται ότι την Αγία Ζώνη έχουν προσκυνήσει πάνω από 2εκ Ρώσοι μέχρι στιγμής και για το λόγω αυτό ζητήθηκε η παραμονή της για μερικές ημέρες ακόμα.
Ο Κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης και Μέλη του Κρεμλίνου, συνεχάρησαν τους Αγιορείτες μοναχούς, οι οποίοι με τον τρόπο αυτό προβάλουν σωστά την πατρίδα τους σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες. 
Να σημειωθεί ότι η Αγία Ζώνη είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται εκτός Ελλάδος παρόλο που έχει ζητηθεί και από άλλες χώρες όπως τις ΗΠΑ, την Ρουμανία και άλλες.
Το μεγάλο αυτό γεγονός για τους Ρώσους έγινε πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρωσίας και βέβαια καμία αναφορά από τα δικά μας........
Δείτε τα βίντεο:






Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.