HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιδοτούμενο Σεμινάριο "Μαγειρικής Τέχνης" από την Περιφέρεια

Ξεκινά από αύριο Τρίτη 18 Οκτωβρίου η υποβολή αιτήσεων για το επιδοτούμενο σεμινάριο με τίτλο «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» που διοργανώνει ...

Ξεκινά από αύριο Τρίτη 18 Οκτωβρίου η υποβολή αιτήσεων για το επιδοτούμενο σεμινάριο με τίτλο «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» που διοργανώνει το Περιφερειακό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας. Το σεμινάριο είναι διάρκειας 800 ωρών με εκπαιδευτικό επίδομα 4,40 ευρώ (μικτά) ανά ώρα, ο δε αριθμός των συμμετεχόντων έχει προσδιοριστεί στους είκοσι.


Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανέργους άνδρες και γυναίκες (ΙΕΚ, ΤΕΙ, Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΔ – ΚΠΑ και στα γραφεία του Περιφερειακού ΚΕΚ της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, στην οδό Αυτοκράτορα Θεοδοσίου 16, Πάτρα, τηλ. 2610.330273 και 2610.330252, ώρες 8.30 έως 13.00.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει στις 26 Οκτωβρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.