HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο ΄90 ο βαθμός της ισοπαλίας για την Α.Ε.Καλαβρύτων

του Ηλία Ροϊδούλια  Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση Αμπελόκηποι – Καλάβρυτα (2-2), που έγινε στο Ρίο, όπου οι φιλοξενούμενοι «τσίμπησαν»...



του Ηλία Ροϊδούλια 
Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση Αμπελόκηποι – Καλάβρυτα (2-2), που έγινε στο Ρίο, όπου οι φιλοξενούμενοι «τσίμπησαν» τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στην εκπνοή.
Οι Καλαβρυτινοί εκμεταλλεύτηκαν τον ευνοϊκό άνεμο του α’ ημιχρόνου και κατάφεραν να προηγηθούν (0-1) με δυνατό διαγώνιο σουτ του νεαρού Χ. Ζησιμόπουλου στο 19΄. Οι Αμπελόκηποι «απάντησαν», χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μπαλασκέρη 30΄, 38΄, και Μιχελή 43΄, ενώ μπήκαν δυναμικά και στο β’ μέρος, φθάνοντας κοντά στο γκολ με τον Τσεκούρα στο 47΄.
Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 59΄, όταν ο Πήττας μετά από εκπληκτική πλαγιοκόπηση γύρισε στον Τρυπαναγνωστόπουλο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ, γράφοντας το 1-1. Μάλιστα, στο 64΄ η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Μπαλασκέρης νίκησε τον Καζάνη με απευθείας χτύπημα φάουλ, σημειώνοντας το 2-1.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Αμπελόκηποι θα έκαναν σεφτέ στις νίκες, τα Καλάβρυτα είχαν τον τελευταίο λόγο στο ματς, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με φάουλ του Αναγνωστόπουλου στο 90΄ (η μπάλα πέρασε οριακά την γραμμή του τέρματος σύμφωνα με την βοηθό Μάρκου).
Διαιτήτευσε ο Παπαδήμας (Μάρκου – Σκέντζος).
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Φωτόπουλος, Τσεκούρας, Κουργιαλής, Τιμπιλής, Πήττας (91΄ λ.τ. Παγαρέμος), Γκιζάς, Λάζος, Βώρρος (56΄ Οικονόμου), Τρυπαναγνωστόπουλος, Μπαλασκέρης, Μιχελής (87΄ Καββαδάς).
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Καζάνης, Αθανασόπουλος, Α. Ζησιμόπουλος (66΄ Καλδίρης), Τζόβολος, Πριόνας, Μπερτσούκλης, Νταλιάνη, Κανελλόπουλος, Βασιλείου, Αναγνωστόπουλος (89΄ Σπυρόπουλος), Χ. Ζησιμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.