HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας: Εξαίρεση των κτηνοτροφικών χώρων από την επιβολή του τέλους ακίνητης περιουσίας

Εξαίρεση των κτηνοτροφικών χώρων που στεγάζουν ζώα από την επιβολή του τέλους ακίνητης περιουσίας, ζητά με επιστολή του από τον αντιπρόεδρο ...

Εξαίρεση των κτηνοτροφικών χώρων που στεγάζουν ζώα από την επιβολή του τέλους ακίνητης περιουσίας, ζητά με επιστολή του από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγ. Βενιζέλο ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας.

Ολόκληρη η επιστολή του ΣΕΚ έχει ως εξής:

Στα πλαίσια των νέων μέτρων που αποφασίστηκαν και ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση πρόκειται να επιβληθεί διετές τέλος στην ακίνητη περιουσία (δομημένη επιφάνεια) ύψους 4 ευρώ/ τετραγωνικό (μεσοσταθμικά) μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Θα πρέπει ωστόσο να λάβετε υπόψη ότι η κτηνοτροφία περνά δύσκολες ώρες. Η οικονομική κατάσταση των κτηνοτρόφων είναι εξαιρετικά άσχημη όχι μόνο λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης αλλά κυρίως λόγω της υπερχρέωσής τους αλλά και της κατακόρυφης αύξησης του κόστους των εισροών. Πολλοί κτηνοτρόφοι κάτω από το βάρος της δύσκολης οικονομικής τους κατάστασης εγκαταλείπουν το επάγγελμα.
Θα είναι το τελικό χτύπημα για την κτηνοτροφία αν επιβληθεί νέος φόρος επί των στεγαζόμενων χώρων, οι οποίοι σε ποσοστό 90% είναι στέγαστρα.
Ζητάμε κατά συνέπεια οι κτηνοτροφικοί χώροι που στεγάζουν ζώα να εξαιρεθούν από την επιβολή του τέλους αυτού.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΚ
Παναγιώτης Πεβερέτος


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.