HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανάκληση προϊόντος από το Carrefour Μαρινόπουλος

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την επιχείρηση «Όμιλος Carrefour – Carrefour Μαρινόπουλος» για ...

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την επιχείρηση «Όμιλος Carrefour – Carrefour Μαρινόπουλος» για τη διακίνηση προϊόντος αγελαδινού βουτύρου στο οποίο, ύστερα από αυτοελέγχους της επιχείρησης, ανιχνεύτηκε Salmonella spp.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για αγελαδινό βούτυρο με την εμπορική επωνυμία «Παραδοσιακό φρέσκο αγελαδινό βούτυρο CRF», με γραμμοκώδικα 5204239290545, σε συσκευασίες των 250g και με ημερομηνίες λήξης 23.09.2011 και 08.10.2011.
Η επιχείρηση «Όμιλος Carrefour – Carrefour Μαρινόπουλος» άμεσα προχώρησε σε ανάκληση / απόσυρση των ανωτέρω παρτίδων, καθώς και σε προληπτική ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των παρτίδων από το συγκεκριμένο προϊόν από την εσωτερική αγορά. Από πλευράς Ε.Φ.Ε.Τ. είναι σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία), να μην το καταναλώσουν.


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

2 σχόλια

  1. Πω Πω! Παραπληροφόριση ΦΟΥΛ! Αυτο ισχύει, όσο ισχύει το άλλο με τις σοκολάτες. Δεν ισχύει δηλαδή!!
    Δε βαρεθήκατε να κάνετε πόλεμο στο CRF?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εαν θεωρείς παραπληροφόρηση την επίσημη ανακοίνωση στο ΕΦΕΤ (http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_newID=433) κάνε τα σχόλια σου εκεί , εμείς απλά μεταφέρουμε μια ανακοίνωση ενός επισημου φορέα. όσο για τον "πόλεμο" με το CRF τι να απαντήσω , η δεν μας παρακολουθείς καθόλου η το σχόλιο σου απευθύνετε αλλού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.