HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χασισόδασος στο Αίγιο - Ευτυχώς δεν είχαμε εκδήλωση...πυρκαγιάς

Μια τεράστια χασισοφυτεία, αποτελούμενη από 1356 (!) δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ανακάλυψε η Δίωξη Ναρκωτικών της Πάτρας στην περιοχή πίσω ...

Μια τεράστια χασισοφυτεία, αποτελούμενη από 1356 (!) δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ανακάλυψε η Δίωξη Ναρκωτικών της Πάτρας στην περιοχή πίσω από το μοναστήρι της Παναγίας Ελεούσας στο Άνω Σαλμενίκο Αιγιάλειας, κοντά στην Πιτίτσα.
Το "δάσος" είχαν φυτέψει, σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις άνδρες αλβανικής καταγωγής σε βραχώδη περιοχή, σχεδόν γκρεμό, για να μην είναι ορατό στους χωριανούς και περαστικούς από το δρόμο. (άνω φωτό)
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε επισήμως η αστυνομία, συνελήφθη το Σάββατο ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 35 ετών, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών ουσιών (ινδική κάνναβη). Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς στη περιοχή της Πιτίτσας Πατρών, εντός δασικής έκτασης, καλλιεργούσε από κοινού με άλλα τρία άτομα, τα οποία αναζητούνται, 1356 φυτά κάνναβης, ύψους δυόμισι έως τριών μέτρων τα καθένα.
Η έκταση της φυτείας ήταν περίπου 15 στρέμματα, περιβαλλόμενη από φυσική κάλυψη και οι καλλιεργητές είχαν κατασκευάσει πρόχειρα παραπήγματα με οικιακό εξοπλισμό και τρόφιμα, προκειμένου να παραμένουν στο χώρο όλη την ημέρα (κάτω φωτό).
Από τα 1356 συνολικά δενδρύλλια κάνναβης που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τα 986 εκριζώθηκαν από τους Αστυνομικούς ενώ τα υπόλοιπα 370 βρέθηκαν εκριζωμένα και συγκεντρωμένα σε κατάλληλη θέση από τους δράστες μέσα στο χώρο της φυτείας.
Για το πότισμα των φυτών οι καλλιεργητές είχαν συνδέσει λάστιχα ποτίσματος στη δημοτική παροχή ύδρευσης του χωριού Άνω Σαλμενίκο.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
ένα κινητό τηλέφωνο
τρεις κάρτες sim
το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ
πολλά καλλιεργητικά εργαλεία και λάστιχα ποτίσματος
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ευτυχώς δεν είχαμε εκδήλωση πυρκαγιάς στο συγκεκριμένο...χασισόδασος γιατί οι... παρενέργειες θα ήταν....πολλές....

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.