HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Προετοιμασίες για την μεταφορά των μαθητών

Επιστολή προς τους Δημάρχους των περιφερειακών ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας για το θέμα της προετοιμασίας της μεταφοράς μαθη...

Επιστολή προς τους Δημάρχους των περιφερειακών ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας για το θέμα της προετοιμασίας της μεταφοράς μαθητών για το σχολικό έτος 2011-2012, έστειλε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Ελλάδος κ. Παναγιωτόπουλος Γιώργος. Στην επιστολή ο κ. Παναγιωτόπουλος ζητά από τους αιρετούς να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, να γίνει απρόσκοπτα η μεταφορά των μαθητών.
Η επιστολή είναι η ακόλουθη:
Όπως άριστα γνωρίζετε, σύμφωνα με το άρθρο 94 παρ. 4 περ. 18 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87, τ. Α΄), από 1-7-2011 η αρμοδιότητα μεταφοράς των μαθητών από τον τόπο διαμονής τους στο σχολείο φοίτησης ανήκει αποκλειστικά στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού.
Είναι αντιληπτό από όλους ότι η μεταφορά των μαθητών στις σχολικές μονάδες φοίτησής τους είναι μείζονος σημασίας, τόσο για τους μαθητές όσο και για τη λειτουργία της εκπαίδευσης, γενικότερα.
Είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη προβεί – κι αν όχι, παρακαλούμε να προβείτε- σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη μεταφορά των μαθητών που προβλέπει ο Ν. 3852/2010 έως την 11η Σεπτεμβρίου 2011, ημερομηνία έναρξης του σχολικού έτους 2011-2012, έτσι ώστε οι μαθητές της περιφέρειάς μας να έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να μετακινηθούν προς τις σχολικές μονάδες φοίτησής τους.
thebest.gr

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.