HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εδώ Σύνταγμα... Εδώ Σύνταγμα ...σας μιλούν οι Ελεύθεροι Αγωνιζόμενοι Αγανακτισμένοι

Σε κατάσταση πολιορκίας η Αθήνα με 32 διμοιρίες ΜΑΤ, 5.000 αστυνομικούς σε πλήρη ετοιμότητα και ένα μεγάλο σιδερένιο παραπέτασμα που έχουν υ...

Σε κατάσταση πολιορκίας η Αθήνα με 32 διμοιρίες ΜΑΤ, 5.000 αστυνομικούς σε πλήρη ετοιμότητα και ένα μεγάλο σιδερένιο παραπέτασμα που έχουν υψώσει οι αστυνομικοί στην Βασιλίσσης Σοφίας θυμίζει άλλες εποχές....
Εκτός από όλους τους δρόμους που είναι κλειστοί σε όλο το κέντρο και σε μεγάλη ακτίνα, κλειστός είναι και ο Εθνικός Κήπος.


Οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα (που όπως όλα δείχνουν θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ προσέλευσης) οι συνδικαλιστές στο Πεδίο του Αρεως και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια συνθέτουν τις σημερινές κινητοποιήσεις. Απεργούν Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, σιδηροδρομικοί υπάλληλοι, Τραπεζοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, οι οδοντίατροι, ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, κέντρα Υγείας και τα ΕΚΑΒ. Επίσης στην απεργία συμμετέχει η OME-OTE.

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν οι υγειονομικοί υπάλληλοι του ΙΚΑ από 10:00 έως τις 14:00 και από τις 14:00 έως τις 18:00, καθώς και συγκέντρωση στις 11:00 στο υπουργείο Υγείας.

Επίσης ανακοινώθηκε στάση εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων από τις 12:00 έως τις 15:00 και συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 13:00 το μεσημέρι.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.