HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αξιέπαινη πρωτοβουλία των Μανεσιωτών

Του Τρύφωνα Μαντά  Εργασίες καθαρισμού, συντήρησης και αποκατάστασης του Μνημείου Πεσόντων – του «Ηρώον» όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι...

Του Τρύφωνα Μαντά 
Εργασίες καθαρισμού, συντήρησης και αποκατάστασης του Μνημείου Πεσόντων – του «Ηρώον» όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι - πραγματοποίησαν πριν λίγες μέρες οι κάτοικοι του Μανεσίου, καθώς το συγκεκριμένο Μνημείο αποτελεί σήμα κατατεθέν του χωριού, αφού αποτείνει παντοτινά ελάχιστο φόρο τιμής σε όλους κείνους τους Μανεσιώτες που θυσίασαν τη ζωή τους υπέρ πίστεως και πατρίδος, στους πολέμους του Έθνους από το 1900 και μετά.
Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με μέριμνα του υποψήφιου τοπικού συμβούλου, στις εκλογές του περασμένου Νοέμβρη, κου Γιάννη Κουτρουμάνη, ο οποίος μάλιστα συνέβαλε και οικονομικά για τις απαιτούμενες εργασίες, ώστε το Μνημείο Ηρώων να αποκτήσει και πάλι τη χαμένη αίγλη του, διαθέτοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
Ήδη η νέα καλαίσθητη εικόνα του έχει κερδίσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες του γραφικού χωριού και ευχή όλων είναι η εικόνα αυτή να διατηρηθεί και τους επόμενους μήνες, έως ότου ξαναχρειαστεί να γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης.
Σειρά θα πάρει το πανέμορφο γηπεδικό συγκρότημα, που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, στο οποίο έγιναν ήδη κάποιες εργασίες από εθελοντές κατοίκους, όπως η αποκατάσταση των τερμάτων, το οποίο και αποτελεί πόλο έλξης για όλη της νεολαία της περιοχής, καθώς διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου 5χ5, γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο τένις.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.