Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ν. Νικολόπουλος: Έχω την εντύπωση ότι πέφτει χοντρό δούλεμα με το χιονοδρομικό Καλαβρύτων

"Τι έγιναν τα 250.000 ευρώ που δόθηκαν για την δημιουργία του master plan ανάπτυξης του Χιονοδρομικού;" «… Και για το Χιονοδρομικό...

"Τι έγιναν τα 250.000 ευρώ που δόθηκαν για την δημιουργία του master plan ανάπτυξης του Χιονοδρομικού;"
«… Και για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων έχω την αίσθηση πως πέφτει χοντρό δούλεμα από την κυβέρνηση. Το θέμα, ωστόσο, είναι πως η κυβέρνηση μπορεί να θέλει να δουλεύει τα δικά της στελέχη και αυτά με την σειρά τους να μην καταλαβαίνουν ή να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, αλλά δεν μπορεί να δουλεύει όλους τους Αχαιούς και ειδικά τους πολίτες και τους επιχειρηματίες των Καλαβρύτων, που τόσα χρόνια έχουν στηρίξει πολλά στην ανάπτυξη της ορεινής Αχαΐας με βασικό μοχλό το Χιονοδρομικό Κέντρο».

Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος, δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», σύμφωνα με το οποίο το αίτημα χρηματοδότησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων μέσω του Αναπτυξιακού απορρίφθηκε.

Ο Αχαιός βουλευτής υπενθύμισε πως για την ένταξη του έργου είχε δεσμευτεί ο υπουργός Ανάπτυξης, Μ. Χρυσοχοίδης, κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα, αλλά και πως ο Περιφερειάρχης, Απ. Κατσιφάρας, ενώπιον όλων των παραγόντων της Δυτικής Ελλάδας, υποστήριξε πως το Χιονοδρομικό θα χρηματοδοτηθεί από τον Αναπτυξιακό και γι’ αυτό δεν το προτάσσει μεταξύ των διεκδικήσεων προς το Υπουργείο Τουρισμού, κατά την πιο πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού, Π. Γερουλάνου.

«Αναρωτιέμαι και εγώ τι συμβαίνει. Και γι’ αυτό, καλώ τον Απόστολο Κατσιφάρα να απαντήσει, τι έγιναν οι 250.000 ευρώ που δόθηκαν για την δημιουργία του master plan ανάπτυξης του Χιονοδρομικού. Που είναι το master plan, ποιος το δημιούργησε και τι περιλαμβάνει; Τον καλώ επίσης να πάρει ξεκάθαρη θέση και να μας πει σε ποιόν… Αναπτυξιακό θα ενταχθεί το Χιονοδρομικό ή αν θα αναζητήσει πόρους μέσω του ΕΣΠΑ και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Γιατί, και στην περίπτωση του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων, όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα θυμίζουν κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο…» υπογράμμισε ο κ. Νικολόπουλος.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.