HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έτοιμο το Κέντρο Υγεία Κλειτορίας για τεστ Παπανικολάου

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες, διασυνδέσεις και συνεννοήσεις και στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας είναι εφικτή πλέον η λήψη τεστ Παπανικολάου...

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες, διασυνδέσεις και συνεννοήσεις και στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας είναι εφικτή πλέον η λήψη τεστ Παπανικολάου που θα λαμβάνεται από την Μαία του Κέντρου Υγείας και θα αποστέλλεται σε ειδικό Κέντρο στην Αθήνα από όπου και θα λαμβάνονται τα αποτελέσματα. Για κάθε σχετική πληροφορία η μαία κ. Κουλεντιανού δίνει περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλέφωνο του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας, 2692031207.




Να τονίσουμε την εξαιρετική δουλειά του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας, του προσωπικού αλλά και του διευθυντή του κ.Ραζή, που προσφέρουν καθημερινά 365 ημέρες το χρόνο τις υπηρεσίες τους στους πολίτες της περιοχής ευθύνης του Δήμου Καλαβρύτων και τους τ.Νομούς Αχαΐας,Ηλείας, Αρκαδίας και Κορινθίας. Τα Σαββατοκύριακα, το Κ.Υ Κλειτορίας,καθώς επίσης και τα Κέντρα Εφημερίας της Δάφνης και Ψωφίδος λειτουργούν ως κέντρα παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με εφημερεύον προσωπικό ιατρικό και λοιπό προσωπικό.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.