HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τετάρτη 15 Ιουνίου 07:00πμ το νέο μεγάλο ραντεβού των "Αγανακτισμένων"

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου ημέρα συζήτησης του Μακροπρόθεσμου Δημοσιονομικού Προγράμματος στην Βουλή είναι το επόμενο μεγάλο ραντεβού των Αγανα...

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου ημέρα συζήτησης του Μακροπρόθεσμου Δημοσιονομικού Προγράμματος στην Βουλή είναι το επόμενο μεγάλο ραντεβού των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα και μάλιστα από τις 7 το πρωί.
Οι «Αγανακτισμένοι» έχουν προαναγγείλει τρεις μεγάλες συγκεντρώσεις, μία στο Σύνταγμα, μια στο Παναθηναικό Στάδιο και μια στη στάση του Μετρό στον Ευαγγελισμό. Από αυτά τα τρία σημεία, θα ξεκινήσει η περικύκλωση της Βουλής γύρω από το Κοινοβούλιο, ενώ παράλληλα την ίδια ημέρα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους εργαζομένους της Γ.Σ.Ε.Ε. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Το ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης του Συντάγματος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά. Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα. Καλούμε τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την κινητοποίηση, να κατέβουν στους δρόμους μαζί μας και να δώσουν το δικό τους χρώμα».

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.