HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συγκέντρωση Αγανακτισμένων στην πλατεία των Καλαβρύτων-Ανακοίνωση

Ανακοίνωση των "Αγανακτισμένων πολιτών" στα Καλάβρυτα  "Μετά από μεγάλο αναβρασμό στην τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων που δε...


Ανακοίνωση των "Αγανακτισμένων πολιτών" στα Καλάβρυτα 
"Μετά από μεγάλο αναβρασμό στην τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων που δεν αριθμεί πάνω από 2000 κατοίκους και μεγάλη κινητοποίηση των τοπικών πολιτικών ,θρησκευτικών και αστυνομικών αρχών μια ομάδα 50-60 ατόμων στάθηκε όρθια στην κεντρική πλατεία με πανό ,ειρηνικά , χωρίς ίχνος επιθετικής διάθεσης και έκανε αυτό που θεωρούσε χρέος της απέναντι στον τόπο και την αξιοπρέπειά τους.

Στις μικρές κοινωνίες τα πράγματα είναι σαφώς δυσκολότερα απ ότι στις μεγάλες πόλεις για τέτοιες κινητοποιήσεις όταν μάλιστα αυτές βρίσκουν κάθετα αντίθετες τις προαναφερόμενες τοπικές αρχές που δεν θέλουν να χαλάσουν την «εικόνα» του τόπου τους μπροστά στους επισήμους. Τα πάντα προσωποποιούνται και θέλει πολλά κότσια να βγει κάποιος στο χωριό του με 50 άτομα παρά σε μια πόλη με χιλιάδες."
Ευτυχώς πάντως που υπάρχουν και οι λίγοι για να εκθέτουν τους πολλούς.




ΣΗΜ. σαν ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS να χαιρετήσουμε την ειρηνική αυτή συγκέντρωση παρά τις επιφυλάξεις για την συγκεκριμένη ημέρα, που διατυπώσαμε, δεσμευόμενοι οτι θα σταθούμε δίπλα σε κάθε νέα προσπάθεια γιατί όλοι μαζί μπορούμε.


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.