HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: Σκηνικό θεάτρου στα Καλάβρυτα

Για "επιχειρούμενο στήσιμο ενός ωραιοποιημένου σκηνικού, προκειμένου να μην φανούν τα στοιχεία εγκατάλειψης της υπαίθρου και του Καλλικ...

Για "επιχειρούμενο στήσιμο ενός ωραιοποιημένου σκηνικού, προκειμένου να μην φανούν τα στοιχεία εγκατάλειψης της υπαίθρου και του Καλλικρατικού δήμου μ' ευθύνη της Κυβέρνησης", κάνει λόγο ο πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, με αφορμή, τα όσα αυτές τις μέρες συμβαίνουν στην πόλη των Καλαβρύτων, εν όψει της επικείμενης επίσκεψης του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην περιοχή και της "απροκάλυπτης"- όπως λέει - προσπάθειας τοπικών στελεχών - αιρετών ή μη- του ΠΑΣΟΚ να "μπαλώσουν" την απραξία, την υποβάθμιση και την αδιαφορία της πολιτείας για τον τόπο.
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, μεταφέρει, σε δημόσια παρέμβασή του που συνοδεύεται και από σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, μία εικόνα "μικρού εργοταξίου με μερεμέτια" αυτές τις μέρες στα Καλάβρυτα, προκειμένου να "κουκουλωθεί" εντέχνως, ότι στην καθημερινότητα δεν έγινε επί μήνες ή και επί χρόνια εκεί, κάτι που ξεκινά από μπαλώματα σε γούβες του εσωτερικού οδικού δικτύου μέχρι και επίστρωσης του πλακόστρωτου πεζόδρομου, στον οποίο εκκρεμούσαν εργασίες επί μία τριετία, αλλά ξαφνικά "έπεσε πολύ δουλειά"!
"'Όσο κι αν κανείς οφείλει να σεβαστεί την επιθυμία των υπευθύνων του δήμου να καλλωπίσουν - όσο μπορούν- την πόλη για να υποδεχθεί εν ενεργεία Πρωθυπουργό και ξένο ηγέτη, δεν μπορεί παρά να σταθεί στο επιχειρούμενο στήσιμο ενός σκηνικού θεάτρου, αφού τα όσα γίνονται - κι ενώ μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν κονδύλια για έργα και για πληρωμές εργατών του δήμου - αλλοιώνουν την πραγματικότητα που δεν είναι άλλη από την εγκατάλειψη των νέων δήμων", σημειώνει ο Αχαιός Πολιτευτής.Ο Δ.Τριανταφυλλόπουλος στέκεται όμως με έμφαση και στην διαδεδομένη απόφαση του δήμου να προσφέρει δώρο στον Πρωθυπουργό με κόστος περί τις 2.000 ευρώ, σε μία περίοδο οικονομικής δυσκαμψίας και αδιεξόδων! "Γιατί αλήθεια τα Καλάβρυτα - κομμάτι της παλιάς εκλογικής περιφέρειας του κ. Παπανδρέου - θα του προσφέρουν δωράκι ;Μήπως είναι το "ευχαριστώ" για την υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου σε Κέντρο Υγείας ή για την κατάργηση των Εφοριών Καλαβρύτων και Κλειτορίας; Μήπως ακόμα για την έλλειψη χρηματοδοτήσεων στον μεγάλο πλέον δήμο, τα χρωστούμενα στους ΟΤΑ ή για την εξουθένωση των επαγγελματιών της περιοχής και την ανεργία στην περιοχή;" τονίζει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, καταγγέλλοντας ευθέως την ξεπερασμένη λογική των "πράσινων" κομματικών στελεχών που νοιάζονται για το προφίλ του Πρωθυπουργού και την επικάλυψη της γύμνιας, έναντι των πραγματικών καταστροφικών αποφάσεων και πολιτικών της κυβέρνησης του μνημονίου.
Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, καταλήγει:
" Με τέτοια φτιασιδώματα και χαϊδέματα μπορεί να κερδίζουν κάποια πιστά κυβερνητικά στελέχη ωστόσο η περιοχή χάνει, προβάλλοντας, αντί της νέας "κατοχικής" κατάστασης μία εικόνα επίπλαστη δίχως την ανάλογη διαμαρτυρία και διεκδίκηση, που αν μη τι άλλο, παραπέμπει σε "θυσία" και παθητικότητα στο απαγορευτικό και καταστροφικό".

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

1 σχόλιο

  1. Κύριε Τριανταφυλλόπουλε,

    Αφού ξέρετε ότι η μισή και πλέον παράταξη του κ. Λαζορά , κοσμείται απο μέλη του κόμματός σας , γιατί στενοχωριέστε;
    Σε ανάλογες περιπτώσεις ισχύει το σκίτσο του Κ. Μητρόπουλου με την λεζάντα : ΜΗΝ ΕΙΜΕΘΑ ΕΡΙΣΤΙΚΟΙ. ΑΣ ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΩΣ ΛΑΣΤΧΑ PIRELLI .

    ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.