HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παπανδρέου στα Καλάβρυτα - Εξαγγελίες για την τοπική κοινωνία εν μέσω διαμαρτυριών

 Νοσοκομείο Καλαβρύτων Αναβάθμιση μετά την... Υποβάθμιση Σύμφωνα με το τελευταίο σχέδιο αναδιάρθρωσης του ΕΣΥ, το οποίο παρουσίασε προ ημε...

 Νοσοκομείο Καλαβρύτων Αναβάθμιση μετά την... Υποβάθμιση
Σύμφωνα με το τελευταίο σχέδιο αναδιάρθρωσης του ΕΣΥ, το οποίο παρουσίασε προ ημερών ο καθηγητής κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, το νοσοκομείο Καλαβρύτων υποβαθμιζόταν σε Κέντρο υγεία. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσει από τους τοπικούς φορείς, αλλά και όλους τους κατοίκους της ορεινής Αχαΐας.
Στην σημερινή (29/5) του επίσκεψη στα Καλάβρυτα ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου και σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, θα δεσμευτεί στην σύσκεψη με τους φορείς, στην απόσυρση αυτού του σχεδίου της ουσιαστικής υποβάθμισης του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και στην ένταξή του σε ένα γενικότερο πλαίσιο αναβάθμισης. Τα άλλα θέματα που θα απασχολήσουν την σύσκεψη θα είναι τα πλαίσια της τοπικής αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης και για το λόγο αυτό τον πρωθυπουργό συνοδεύουν και οι αρμόδιοι υπουργοί, Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας, ο Υπουργός Αγροτικής Οικονομίας Κώστας Σκανδαλίδης, η Υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, ο αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, οι Υφυπουργοί Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, Περιβάλλοντος Θάνος Μωραϊτης, Αγροτικής Οικονομίας Γιάννης Κουτσούκος ενώ πιθανόν είναι να υπάρξει εκπροσώπηση του Υπουργείου Υγείας με κάποιον εκ των Υφυπουργών Μ. Τιμοσίδη ή Χ. Αηδόνη.......
και όλα αυτά εν μέσω αντιδράσεων από συγκεντρωμένους Καλαβρυτινούς και μη στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων. Οι διοργανωτές υπόσχονται ειρηνικές εκδηλώσεις στα πλαίσια των γενικότερων εκδηλώσεων των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή αφού τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες  έχουν "ανάψει" 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ανακοίνωση των "αγανακτισμένων πολιτών" Καλαβρύτων
Κινητοποίηση της Ένωσης Μηχανικών Τ.Ε. Αχαΐας στα Καλάβρυτα
Αναβάλλεται η Αγανάκτηση?
Παπανδρέου και Harper στα Καλάβρυτα 29 Μαΐου- Γιατί στα Καλάβρυτα?
Πάμε πλατεία στα Καλάβρυτα. Θα είναι και ο Πρωθυπουργός!!!
"Πάμε πλατεία στα Καλάβρυτα": Μια αντίθετη αλλά ψύχραιμη και πολιτισμένη απόψη
  
η φωτογραφία του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS που έγινε η αφίσα της εκδήλωσης 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.