HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χαρίλαος Ερμείδης: όλα έτοιμα για το μεγάλο γεγονός του "31ου περάσματος του Βουραϊκού"...εκτός την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Το μεγάλο γεγονός του 31ου περάσματος του Βουραϊκού ποταμού έφτασε και όλα δείχνουν ότι φέτος η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ο ε...

Το μεγάλο γεγονός του 31ου περάσματος του Βουραϊκού ποταμού έφτασε και όλα δείχνουν ότι φέτος η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ο επί 31 χρόνια διοργανωτής Ορειβατικός σύλλογος Καλαβρύτων δηλώνει πανέτοιμος να υποδεχθεί τους εκατοντάδες λάτρεις της φύσης από όλα τα μέρη της Ελλάδας για να θαυμάσουν τη μοναδική αυτή διαδρομή πάνω στις γραμμές του οδοντωτού και τη μυρωδιά της ανοιξιάτικης φύσης.... Σύμμαχος ο καιρός που όπως όλα δείχνουν θα είναι ιδανικός για πεζοπορία.
Ο πρόεδρος του Ορειβατικού συλλόγου Καλαβρύτων Χαρίλαος Ερμείδης δήλωσε στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ότι "παρά τις δυσκολίες, η διοργάνωση (και αυτή τη φορά), θα είναι άψογη και το διήμερο θα μείνει αξέχαστο σε όλους όσους γευθούν τη μοναδική αυτή εμπειρία. Μοναδική παραφωνία η ΤΡΑΙΝΟΣΕ που αντί να διευκολύνει με αύξηση δρομολογίων, μείωσε... απλά την τιμή του εισητιρίου!!! αποδεικνύοντας ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τίς τελευταίες ημέρες δεχθήκαμε εκατοντάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα στα γραφεία του ορειβατικού που διαμαρτύρονται για την στάση αυτή της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Έστω και έτσι όμως το αποτέλεσμα θα αποζημιώσει όλους μας και θα αφήσει όσους δεν συνεισφέρουν η εμποδίζουν την ανάδειξη του τόπου μας στην ...μιζέρια τους..."

Όλο το πρόγραμμα του διημέρου ΕΔΩ 





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.