HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Oι Παλαίμαχοι της Κύπρου στα Καλάβρυτα...

Την Εθνική Ομάδα Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Κύπρου «Ομόνοιας Λευκωσίας και Μεσόγειος» φιλοξένησε ο σύλλογος Παλαιμάχων Αιγιαλείας στο γήπε...

Την Εθνική Ομάδα Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Κύπρου «Ομόνοιας Λευκωσίας και Μεσόγειος» φιλοξένησε ο σύλλογος Παλαιμάχων Αιγιαλείας στο γήπεδο Καλαβρύτων που τελείωσε 1-1 ανταποδίδοντας την φιλοξενία στην Κύπρο τον περασμένο μήνα όπου έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του συλλόγου «Μεσόγειος» Γιώργος Παπαμωυσέως, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Λευκωσίας και της Εθνικής Κύπρου, Νίκος Χαραλάμπους, Πέπης Ιακώβου, Κόκος Αντωνίου, Παύλος Δράκος ενώ παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Λαζούρας Γιώργος.
Στο πλαίσιο της φιλοξενίας, οι Κύπριοι βετεράνοι επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα, τα Καλάβρυτα και την μονή της Αγίας Λαύρας ο αγώνας έγινε προς τιμή του Γιώργου Μπάχα και του επιστήμονα της Ιατρικής Δρα. Ανδρέα Κτωρίδη.
Για την ιστορία το μάτς στο γήπεδο Καλαβρύτων τελείωσε 1-1. Προηγήθηκαν οι Βετεράνοι της Αιγιαλείας στο 34' με τον Σπηλιόπουλο και ισοφάρισε η Μεσόγειος στο 50' με τον Πέτρο Καρδιτσιώτη προηγουμένως το σουτ του Φαχουρίδη η μπάλα είχε κτυπήσει στην οριζόντιο δοκό και στην επαναφορά ο σκόρερ την έστειλε στα δίκτυα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα Μεσόγειος αγωνίστηκαν και οι βετεράνοι της Νέας Περάμου Ανδρέας Γραμματικός και Πέτρος Φαχουρίδης.
Διαιτητής ήταν ο Μεσάζος με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο-Κανζόλα(Αχαίας)

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ(προπονητής ΑγγελοςΛεπίδας): Μουτάφης,Τριανταφυλλόπουλος, Ααρβανίτης, Καλατζής,Σπηλιόπουλος,Σκόνδρας,
Θεοφυλακτόπουλος,Λιακόπουλος,Καρασαβίδης, Λελούδας,Χουλιαράς. Αγωνίστηκαν 
και οι: Κούγιας,Δημητρίου,Αντωνόπουλος,Γιαννόπουλος,Δημόπουλος,Κυριακόπουλος,
Ψαχούλιας,Κεφαλάς.
ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΥΠΡΟΥ(προπονητής Νίκος Χαραλάμπους): Θεοδωρίδης,Καραμανλής,Αλιάτης,Καρδιτσιώτης,Μόσχος,Κλασκακωβίτης,Φέκας,Κουγιουμτζής,
Μενελάου,Φαχουρίδης,Γραμματικός. 
Αγωνίστηκανκαι οι: Αλεξανδράτος,Θεοδώρου, Σπεντζόπουλος, Μπαρδουνιώτης,Ζήσης,Κουμπιάς.
 www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.