HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχές από τον Νίκο Μαγκαφά

Ζούμε μια δυσμενή συγκυρία για τη χώρα μας . Ο οικονομικός εκτροχιασμός αλλά και η πνευματική εκτροπή που όλοι μας βιώνουμε, αποτελούν σημ...

Ζούμε μια δυσμενή συγκυρία για τη χώρα μας . Ο οικονομικός εκτροχιασμός αλλά και η πνευματική εκτροπή που όλοι μας βιώνουμε, αποτελούν σημεία των καιρών μας, τα οποία επιτείνουν το άγχος και την αβεβαιότητα του καθενός μας. Το Πάσχα με το αισιόδοξο μήνυμά του έρχεται να μας λυτρώσει από τον προσωπικό μας Γολγοθά και να μας οδηγήσει στη γαλήνη και στην ψυχική ανάταση. Το μήνυμα αυτό είναι σαφές: μετά τα Πάθη και τη Σταύρωση του Χριστού ακολουθεί η Ανάσταση, μετά το δίκαιο αγώνα ακολουθεί το ελπιδοφόρο αύριο.
Εύχομαι το λυτρωτικό μήνυμα της θυσίας του Θεανθρώπου να γαληνέψει τις ψυχές όλων μας και να επιφέρει την εσωτερική μας μεταμόρφωση, την επιστροφή στο παραδοσιακό ελληνικό σύστημα αξιών, που ασυλλόγιστα εγκαταλείψαμε , τη διάθεση για ατομικούς και συλλογικούς αγώνες.
Εύχομαι σε όλους από καρδιάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με ελπίδα , χαρά, αγάπη και προπάντων προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

1 σχόλιο

  1. Καλοδεχούμενες οι ευχές σου Νίκο , αλλά δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από το ΕΠΕΙΔΗ και ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ .
    Αλλο πράγμα οι ευχές και άλλο πράγμα το διάγγελμα .

    ΤΑΚΗΣ Ι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.