HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θρήνος στην Αχαΐα- Αιγιώτης ο ένας εκ των δύο νεκρών του μονοκινητήριου

Η εκπαιδευτική πτήση της Παρασκευής έμελλε να είναι και τελευταία για τους δύο "Ίκαρους", εραστές των αιθέρων, που χάθηκαν πρόωρα ...

Η εκπαιδευτική πτήση της Παρασκευής έμελλε να είναι και τελευταία για τους δύο "Ίκαρους", εραστές των αιθέρων, που χάθηκαν πρόωρα όταν το διθέσιο εκπαιδευτικό αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε περίπου στις 4.30 το μεσημέρι στη θάλασσα μεταξύ Πόρτο Χέλι και Σπετσών.Το αεροπλανάκι είχε απογειωθεί από τα Μέγαρα με προορισμό το Πόρτο Χέλι και γύρω στις 4 είχε απογειωθεί για να επιστρέψει στα Μέγαρα. Για αδιευκρίνιστο λόγο, όμως, κατέπεσε λίγη ώρα αργότερα.
Θαλάσσια ταξί και καΐκια έσπευσαν στο σημείο που είδαν να πέφτει το αεροπλανάκι και εντόπισαν δυστυχώς μόνο τα συντρίμμια του, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ένα Super Puma, που επιστρατεύτηκε επιστρέφοντας από άλλη αποστολή, εντόπισε δυστυχώς νεκρούς τους δύο επιβαίνοντες.
Πρόκειται για τον εκπαιδευτή και ιδιοκτήτη της σχολής πιλότων Flight Simulator Center Σωτήρη Αναγνωστόπουλο και τον λιβυκής καταγωγής εκπαιδευόμενο Χαμντί Σαμπρί. Η συγκεκριμένη σχολή έχει έδρα τα Μέγαρα Αττικής και δραστηριοποιείται από το 1991 στον τομέα της εκπαίδευσης στον αεροπορικό χώρο.
Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ τα σώματα των δύο άτυχων πιλότων μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του Κρανιδίου.
απο τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΑΙΓΙΟΥ (http://www.filodimos.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.