HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με ζεμπεκιά στην Eurovision.

Με Ελληνικό στίχο και ζεμπεκιά θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision στην Γερμανία. Στο κατά τ άλλα πανηγύρι της Eur...

Με Ελληνικό στίχο και ζεμπεκιά θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision στην Γερμανία. Στο κατά τ άλλα πανηγύρι της Eurovision ο Λούκας ελπίζουμε να πάει καλά αλλά το σημαντικότερο είναι οτι θα ακουστεί ένας Ελληνικός ήχος μέσα από λαϊκά βήματα...ο ίδιος ο Λούκας δήλωσε πρόσφατα:
«Την έχει η ψυχή μου τη φωτιά, τους φόβους όλους καίει μοναδικά. Τα βήματα μου κάνω ως το θεό, κι αν πέσω ξανά θα σηκωθώ», τραγουδά ο Λούκας Γιώρκας στο  του για τη Eurovision.

Φαίνεται όμως πως οι στίχοι δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, μιας και ο Κύπριος τραγουδιστής έχει πολύ καλή σχέση με το Θεό: «προσπαθώ να είμαι όσο πιο κοντά στο θεό γίνεται». Σε συνέντευξη του στο Down Town, παραδέχεται ότι πολλές φορές προσεύχεται και λέει τα παράπονα του στο θεό. Άλλωστε την αγάπη του αυτή, τη συνδυάζει με την αγάπη του για τη Βιολογία στην οποία είναι φοιτητής: «μου άρεσε και μου αρέσει ο συνδυασμός βιολογίας και θεολογίας». Και αν δεν τον είχε κερδίσει η αγάπη του για το τραγούδι «θα ήθελα να διδάσκω βιολογία σε μαθητές στο σχολείο».

Στην προσωπική του ζωή, δηλώνει «ερωτευμένος και πολύ χαρούμενος», Άλλωστε ο έρωτας για τον νεαρό τραγουδιστή «είναι πηγή έμπνευσης», και αυτό που του αρέσει είναι «να είμαι με μια γυναίκα και ναμοιράζομαι πράγματα».Ωστόσο, του λείπουν πολύ η οικογένεια του και οι κολλητοί του από την Κύπρο: «ξυπνάω κατευθείαν και είμαι με το τηλέφωνο στ΄αυτί».

Στους άμεσους στόχους του είναι «η αυτοσυγκέντρωση, οι πρόβες και η πολλή δουλειά», αφού όπως λέει «θέλω να είμαι όσο καλύτερος γίνεται. Θέλω να είμαι ο καλύτερος Λούκας που υπήρξε ποτέ!».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.